default-image

Δημοφιλής ηθοποιός διαφημίζει τη χώρα μας με υπέροχο βίντεο

Life
Δημοφιλής ηθοποιός διαφημίζει τη χώρα μας με υπέροχο βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοπία απερίγραπτης ομορφιάς, βουτιές, βόλτες στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαυστικά ελληνικά πιάτα, ανέμελες στιγμές, ελληνική «ζεστή» φιλοξενία και διασκέδαση με φόντο το απέραντο γαλάζιο, κατάφερε να αποτυπώσει στο ταξιδιωτικό της βίντεο η δημοφιλής ηθοποιός, Shay Mitchell.

Η νεαρή ηθοποιός ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε κρουαζιέρα στις πανέμορφες Κυκλάδες, καταγράφοντας στιγμές από τις διακοπές της σε ένα εξαιρετικό, γεμάτο ζωντάνια, βίντεο, διάρκειας 12 λεπτών.

Το συγκεκριμένο βίντεο - διαφήμιση στην Ελλάδα, το οποίο έχει δημοσιεύσει στο κανάλι της στο YouTube (που αριθμεί πάνω από 2 εκατομμύρια subscribers(, έχουν παρακολουθήσει, μέσα σε μόλις δύο ημέρες, πάνω από 300.000 άνθρωποι.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Μάλιστα, όπως η ίδια γράφει στο λογαριασμό της στο YouTube: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανα το ταξίδι που ήθελα στην Ελλάδα και ήταν όλα όπως τα φανταζόμουν και ακόμη καλύτερα! Πάντα ήθελα να ανακαλύψω τη Μύκονο και τη Σαντορίνη - το φαγητό, το τοπίο και ιδιαίτερα τους ανθρώπους, οι οποίοι ήταν απίστευτοι! Είμαι τόσο χαρούμενη που κατάφερα να σας «ταξιδέψω» και εσάς, ελπίζω να το απολαύσετε»

Η 30χρονη Καναδή, είναι ηθοποιός, μοντέλο και συγγραφέας, ενώ έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή από το ρόλο της ως «Emily» στη δημοφιλή νεανική σειρά «Pretty Little Liars».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News