default-image

Το σκάφος "έκρυβε" αντικείμενα που του... φόρεσαν χειροπέδες

Κρήτη
Το σκάφος "έκρυβε" αντικείμενα που του... φόρεσαν χειροπέδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέπλευσε με το σκάφος του στην μαρίνα του Ηρακλείου καταλήγοντας όμως λίγο αργότερα  να φορά χειροπέδες και ενώπιον του εισαγγελέα, εξαιτίας αντικειμένων που είχε μαζί του στο σκάφος.

Ο λόγος για έναν 63χρονο αλλοδαπού, που συνελήφθη για παράβαση του Ν. 2168/93 περί όπλων το απόγευμα της 28 Ιουλίου από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου,

Είχε προηγηθεί ενδελεχής έλεγχος στο Ι/Φ σκάφος που είχε δέσει στη μαρίνα ενώ εντοπίστηκαν σε χώρο αυτού τα εξής: Ένα πιστόλι στο οποίο έχει αφαιρεθεί ο σειριακός αριθμός με μία γεμιστήρα με δέκα φυσίγγια των 09mm. Ένα κουτί με δεκαοχτώ φυσίγγια των 09mm και ένα μαχαίρι επιθετικού τύπου με μήκος λάμας 11cm, συνολικού μήκους 20cm.

Πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου και κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος για την εν λόγω πράξη, αφού απολογήθηκε,.

Ακολούθησε η διαδικασία έκδοσής του στις Ιταλικές Αρχές, ενώ τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν προκειμένου διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη και αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση.

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News