default-image

Οριστικά στον ΠΟΑ ο Τοπάλι!

Ποδόσφαιρο
Οριστικά στον ΠΟΑ ο Τοπάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες έκανε δικό του ο ΠΟΑ, με τον Γρηγόρη Τοπάλι να ανακοινώνεται σήμερα από τους Ατσαλενιώτες.

Ήταν μια μεταγραφή αναμενόμενη, καθώς ο 26χρονος μεσοαμυντικός έκανε προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα υπό τις οδηγίες του Μανόλη Σουτζή και έμεναν μόνο τα τυπικά για να συμφωνήσει οριστικά με τον ΠΟΑ.

Έχοντας αγωνιστεί στην Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την Αναγέννηση Επανομής, την Επισκοπή, την Καλλιθέα, τον Πιερικό, τον Βατανιακό αλλά και τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους πράσινους στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει: «Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τοπάλι. Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη στην οικογένεια του ΠΟΑ, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο».

Ο Γρηγόρης Τοπάλι τόνισε σε δηλώσεις του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε αυτό τον ιστορικό σύλλογο, καθώς τον ΠΟΑ τον διακρίνει η σοβαρότητα και δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Στόχος μας θα είναι η γρήγορη παραμονή σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το φετινό της Γ' Εθνικής".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News