default-image

Έλαμψαν τα μάτια του μικρού Γιώργου που γνώρισε το Spiderman

Κρήτη
Έλαμψαν τα μάτια του μικρού Γιώργου που γνώρισε το Spiderman

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχή του ήταν να γνωρίζει τον αγαπημένο του ήρωα, όμως ο πραγματικός «ήρωας» είναι ο ίδιος, αφού ο μικρός Γιώργος δίνει καθημερινά τη δική του «μάχη» για ζωή.

Με λάμψη «πλημμύρησαν» τα ματάκια του μικρού Γιώργου, από την Κρήτη, όταν το Make-A-Wish Ελλάδος κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την ευχή του, να γνωρίσει, δηλαδή, από κοντά τον αγαπημένο του ήρωα, το Spiderman.

Ενώ, συγκίνηση προκαλούν και οι δηλώσεις της μητέρας του μικρού Γιώργου, η οποία ανέφερε: «Αυτή τη λάμψη ευτυχίας που είχε το παιδί μου δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Να είστε όλοι καλά με υγεία», ενώ σε άλλη της δήλωση και σύμφωνα με το fonien.gr έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δύναμης και ελπίδας για το 4χρονο παιδί της: «Στη ζωή σου παιδί μου πάντα να νικάς το κακό και να βοηθάς για το καλό! Spidermanάκι μου γλυκό, σε λατρεύουμε, ψυχή μου!».

Η ευχή του 4χρονου Γιώργου ήταν απλή: «Εύχομαι να γνωρίσω τον Spiderman!» και τα κατάφερε, με τη βοήθεια των εθελοντών του Make-A-Wish: Πόπη Τζανάκη, Φώτης Μελαμπιώτης και Φωτεινή Ελεκίδου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο μικρός Γιώργος, σε ηλικία μόλις 4 ετών διαγνώστηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και έκτοτε δίνει μεγάλο αγώνα για την ίδια του τη ζωή.

Έχουν υπάρξει ήδη, χειρουργεία και πολλές θεραπείες, με το μικρό «ήρωα» να συνεχίζει τη μάχη αυτή, με αυτοπεποίθηση και περίσσια θέληση για ζωή.

>> ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News