default-image

Συζήτηση με Λεουτσάκο για την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Συζήτηση με Λεουτσάκο για την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία της Football League βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, που είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Η συζήτηση είχε να κάνει με την κατηγορία, τα φετινά προβλεπόμενα έσοδα αλλά και το Δ.Σ. που θα γίνει την Παρασκευή (4/8), στο οποίο ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα είναι «παρών» και μάλιστα θα δηλώσει υποψηφιότητα για την θέση του αντιπροέδρου.

«Ευχαριστώ τον κ. Λεουτσάκο για τη συνάντηση και την ενημέρωση. Η προσπάθεια του στην Football league, είναι σημαντική.  Για μας είναι θετικό, ότι θα περιμένουμε φέτος από την Football league ένα ποσό από έσοδα περίπου 100 χιλ. ευρώ, τα οποία θα μας βοηθήσουν στον προγραμματισμό μας. Θα είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις διεργασίες της Football league και σαν ΟΦΗ θα παίξουμε δυναμικό ρόλο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς το όνομα του ΟΦΗ, το επιβάλλει. Θα πάμε μαζί με τον πρόεδρο της Football league στην συνάντηση με τον Υπουργό, για σημαντικές διεκδικήσεις της Football league», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News