default-image

Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν το Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης"

Πολιτισμός
Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν το Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κόσμο πλημμύρισε το Κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου στη μεγάλη συναυλία από τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV. Κάθε χρόνο ο κόσμος συγκεντρώνεται ακόμη και εκτός του Κηποθέατρου προκειμένου να συμμετέχει σε μια μουσική βραδιά, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και επιλογές τραγουδιών που αποτέλεσαν σταθμό στη σύγχρονη μουσική ιστορία.

Περισσότερα από 3 χιλιάδες άτομα έδωσαν το "παρών" στη μουσική βραδιά με οικοδεσπότη το Γιώργο Χυντηράκη και τους μουσικούς που συνόδευσαν τη Γεωργία Φραγκιαδάκη, το Μάνο Παπαδάκη, το Γιάννη Κασσωτάκη και τη Βάλλια Ειρηναίου σε ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο. Με επιλογές τραγουδιών από σύγχρονες μέχρι παλιές και αγαπημένες.

Τραγούδια του Μίμη Πλέσα, του Σταύρου Ξαρχάκου, τραγούδια που έγιναν γνωστά από το Στέλιο Καζντζίδη, τραγούδια μοντέρνα και ατμοσφαιρικά υπήρξαν αναπόσπαστο τμήμα της βραδιάς αυτής που είχε εκτός από το συμβατικό πρόγραμμα και εκπλήξεις, όπως την παρουσία του Νίκου Αβατάγγελου και της χορωδίας του Δήμου Χερσονήσου.

Αλλά και της παρουσίας Κρητών καλλιτεχνών που τραγούδησαν κρητικά τραγούδια με ιστορία και πολιτιστικό φορτίο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με όσους την παρακολούθησαν να έχουν πραγματικά απολαύσει μουσικές που τους ταξίδεψαν για μία ακόμη χρονιά, σε ένα ταξίδι στο ελληνικό πεντάγραμμο…

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News