default-image

Τι άλλαξε στο... πολύπαθο "γεφυράκι του τρόμου"; (photos)

Κρήτη
Τι άλλαξε στο... πολύπαθο "γεφυράκι του τρόμου"; (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τίποτα δε θυμίζει πλέον η εικόνα από το γεφυράκι, στην περιοχή των Τριών Βαγιών, την εικόνα που κάτοικοι και περαστικοί είχαν συνηθίσει και η οποία, δικαίως, τους είχε οδηγήσει στο να το ονομάσουν «γεφυράκι του τρόμου».

Η εν λόγω γέφυρα στη περιοχή των Τριών Βαγιών, φαίνεται πως αναδιαμορφώθηκε εξ' ολοκλήρου, καθώς, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του neakriti.gr, οι λακκούβες, καθώς και όλα τα επικίνδυνα σημεία που πολλές φορές είχαν δημιουργήσει προβλήματα σε πεζούς αλλά και διερχόμενους οδηγούς φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ «ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ»

Μάλιστα, παρόλο που ο Δήμος είχε αρχικά αποφασίσει το γεφυράκι να παραμείνει κλειστό μέχρι τις 7 Αυγούστου και μετά τα παράπονα των δημοτών και το δημοσίευμα του neakriti.gr ότι, στην ουσία, θα παρέμεναν «εγκλωβισμένοι» στα σπίτια τους, φαίνεται πως επιτάχυνε τις διαδικασίες και το εν λόγω γεφυράκι είναι πλέον ολοκαίνουριο και δόθηκε χτες κιόλας στην κυκλοφορία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ «ΒΟΥΛΑ» ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γεφυράκι βρίσκεται παράλληλα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στο ύψος του ΤΕΙ ανατολικά και έχει είσοδο από την οδό Ευαρέστου και έξοδο προς την οδό Πολυγνώτου.

Δείτε πως είναι σήμερα το γεφυράκι:

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου: «Καθαρίστηκε και αποκαταστάθηκε το κατάστρωμα της γέφυρας με οπλισμένο σκυρόδεμα και ασφαλτικό τάπητα κυκλοφορίας, αντικαταστάθηκαν τα ξύλινα στοιχεία της. Επίσης έγινε αντικατάσταση των ξύλων της πεζογέφυρας, βάφτηκαν και αντικαταστάθηκαν τα κιγκλιδώματα».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News