Ειδήσεις

Σε κακό τους βγήκε η προσπάθεια να φύγουν από την Ελλάδα

Μπορεί να είναι μόλις 18 και 19 ετών, όμως η προσπάθειά τους να βοηθήσουν ένα 17χρονο να φύγει παράνομα από τη χώρα, τους βγήκε σε κακό.

Συγκεκριμένα, χτες τα ξημερώματα ο 18χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, κατέφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης» συνοδεύοντας το 17χρονο, επίσης, αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο του από την χώρα, προκειμένου να αναχωρήσουν και οι δύο για Γαλλία, επιδεικνύοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πακιστάν.

Όμως, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν… πάει καλά και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς άνδρες, με την προανάκριση να τους αποκαλύπτει ότι ήταν και ένας 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν στο… «κόλπο», καθώς ο 19χρονος είχε αποστείλει ταχυδρομικώς, στον 17χρονο τα εν λόγω ταξιδιωτικά έγγραφα, ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, τα πλαστά έγγραφα  κατασχέθηκαν, ενώ  οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια