default-image

Χιμένεθ: Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση

Ποδόσφαιρο
Χιμένεθ: Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το 0-2 του ΟΑΚΑ να μην αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, αλλά η ΑΕΚ πετά για τη Μόσχα και τη ρεβάνς της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ αποφασισμένη να παλέψει για το θαύμα.

«Θα πάμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ότι μπορούμε. Εξαρτάται από το πώς θα πάει η αναμέτρηση, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ματς μας αιφνιδίασαν, κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα, δήλωσε πως έχει κατασταλάξει, αλλά φυσικά δεν αποκάλυψε τίποτα. «Η δουλειά των ΜΜΕ είναι να συλλέγεται πληροφορίες, να κάνετε αναλύσεις και να λέτε τις απόψεις σας.

 Δική μου δουλειά είναι να επιλέγω τους παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα και θα αποτελείται από τους παίκτες που είχαν την καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις», ανέφερε λίγο πριν επιβιβαστεί στο τσάρτερ για τη Ρωσία.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News