default-image

Παραγγείλτε από το σπίτι σας... υγιεινά

Κρήτη
Παραγγείλτε από το σπίτι σας... υγιεινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Diet System ξεκινάει το…delivery και το «φωνάζει». Η εταιρεία φέρνει την καινοτομία στο Ηράκλειο καθώς θα διανέμει υγιεινό φαγητό με τους πολίτες να μη χρειάζεται να κάνουν πολλά: ένα τηλέφωνο με την παραγγελία τους ή ένα απλό «κλικ» για να πραγματοποιηθεί η παραγγελία διαδικτυακά, αρκεί.

Το υγιεινό και απολαυστικό μενού της Diet System επιμελείται και ετοιμάζεται καθημερινά από τον βραβευμένο chef Παναγιώτη Βρανάκη. Το μενού αποτελείται από εκλεπτυσμένες γεύσεις και θερμιδομετρημένα πιάτα μοναδικά για τον κάθε Κρητικό που θα δοκιμάσει.

Η Diet System δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους του Ηρακλείου να ξεκινήσουν δυναμικά τη μέρα τους, διαλέγοντας τονωτικά πρωινά ή πρωτεϊνικά smoothies καθώς και θρεπτικά snacks από το πλούσιο σε ενέργεια και βιταμίνες μενού.

Η μέρα μπορεί να συνεχιστεί με ένα ελαφρύ μεσημεριανό και δροσιστικές σαλάτες.

Για τη δουλειά, το σπίτι, το γραφείο, η Diet System διαθέτει και… γλυκούς πειρασμούς τους οποίους μπορούμε να απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις, καθώς όλα τα γλυκά είναι χειροποίητα.

Ευκαιρία λοιπόν για κάθε Κρητικό να δοκιμάσει το μοναδικό delivery μενού το οποίο συνδυάζει ισορροπημένη αναλογία μακροθρεπτικών στοιχείων (πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπαρών) από επιλεγμένες βιολογικές πρώτες ύλες, με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο, μαγειρεμένα με τον πιο γευστικό τρόπο πάντα με την εγγύηση της DietSystem.

Κάντε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά στο 2810 331388 από Δευτέρα έως Παρασκευή ή online στο E-food, delivery.gr και deliveryfood.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News