default-image

Πανέμορφη νυφούλα η δική μας Κατερίνα! photos

Κρήτη
Πανέμορφη νυφούλα η δική μας Κατερίνα! photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ραντεβού είχε δοθεί εκεί γύρω στις 8.30 το βράδυ! Αυτήν τη φορά, όμως η δημοσιογράφος Κατερίνα Σαλαπάτα κλήθηκε όχι να παρουσιάσει ένα ακόμη δελτίο ειδήσεων, αλλά να ανοίξει μία νέα σελίδα στη ζωή της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Αντώνη Περακάκη.

Υπέρλαμπρη, τρισευτυχισμένη και πανέμορφη η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, έφθασε νυφούλα στο ξωκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου, για να συναντήσει τον αγαπημένο της και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου "ανταλλάσσοντας" όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Η νύφη απαστράπτουσα δε σταμάτησε λεπτό να χαμογελά, ενώ το βλέμμα του γαμπρού προς την καλή του κάθε φορά που την είχε αγκαλιά μαρτυρούσε συναισθήματα αγάπης και σεβασμού.

Ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή, όταν η νύφη στη διάρκεια της δεξίωσης που ακολουθήσε, χόρεψε βαλς με τον λατρεμένο παππού της αλλά και όταν ο γαμπρός χόρεψε, έχοντας περασμένο στο λαιμό του το κιτρινόμαυρο κασκόλ της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Βισκαδουράκης και η Δήμητρα Τσακιρέλη ενώ στο πλευρό των νιόπαντρων εκτός από τις οικογένειες τους, συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι που όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Να σημειωθεί  ότι το ζευγάρι είχε επιλέξει αντί για μπομπονιέρες να ενισχύσει το παιδικά χωριά SOS!

Το neakriti.gr εύχεται ολόψυχα στην Κατερίνα και τον Αντώνη βίον ανθόσπαρτο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News