default-image

Χ.Μαμουλάκης: Δεν θα φύγει κανένας από την καθαριότητα

Κρήτη
Χ.Μαμουλάκης: Δεν θα φύγει κανένας από την καθαριότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε 10 ημέρες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των Δήμων για την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων της καθαριότητας μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έβαλε φρένο στην ανανέωση των συμβάσεων.

Ακολούθως το ΥΠ.ΕΣ αναλαμβάνει έως το Μάρτιο του 2018 να έχει κλείσει το θέμα της εργασιακής αποκατάστασης τους.

Το μεσοδιάστημα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη , στο Ράδιο 9,84, περιλαμβάνει διαδικαστικά την απόλυση κι επαπρόσληψη τους με νέες συμβάσεις εργασίας.

88 οι συμβασιούχοι στο Ηράκλειο συν οι 12 που προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ το 2009 κι απολύθηκαν πριν από λίγες ημέρες, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των προς αποκατάσταση εργαζόμενων.

280 νέοι κάδοι ανακύκλωσης και 8 απορριμματοφόρα στο Ηράκλειο

Σημαντική προσπάθεια στον τομέα της καθαριότητας στο Ηράκλειο η τοποθέτηση δεκάδων κάδων ανακύκλωσης, ανακατασκευασμένων και νέων με στόχο την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων  στην ανακύκλωση των σκουπιδιών από την πηγή προς όφελος του περιβάλλοντος και της Ζωής, λέει στο ράδιο 9,84 ο ίδιος.

Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο πρόσθεσε, η υπηρεσία θα ενισχυθεί και με οκτώ νέα απορριμματοφόρα με το ήδη υπάρχοντα στόλο να παρουσιάζει πολλά προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News