Ειδήσεις

Ξεσήκωσαν το Καλλιμάρμαρο Χαρούλης και Στρατάκια (videos)

Πήρε "φωτιά" το Καλλιμάρμαρο με τους "δαίμονες" της Κρήτης που τραγούδησαν στη διάρκεια της φιλανθρωπικής συναυλίας «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ξεσήκωσε το Καλλιμάρμαρο η Κρήτη, όταν βγήκε στη σκηνή ο Γιάννης Χαρούλης και οι Κρητικοί Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, στη διάρκεια της φιλανθρωπικής συναυλίας «Όλοι μαζί μπορούμε» την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Ο μοναδικός Κρητικός καλλιτέχνης, Γιάννης Χαρούλης, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με το Διονύση Σαββόπουλο το γνωστό ζεϊμπέκικο «Μ' αεροπλάνα και βαπόρια», αλλά και το δικό του τραγούδι «Σου μιλώ και κοκκινίζεις» αποσπώντας αμέτρητα χειροκροτήματα από το κοινό του κατάμεστου Καλλιμάρμαρου.

Ενώ, όταν βγήκαν στη σκηνή οι «Δαίμονες μιας  μουσικής παράδοσης που ξεσηκώνει όλη την Ελλάδα», όπως του αποκάλεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος, τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η Κρητική μουσική, πράγματι, μπορεί να ξεσηκώσει Κρητικούς και μη, αφού τα δύο αδέρφια καταχειροκροτήθηκαν από τους 60.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο.

Σχόλια