default-image

Ακόμη "παλεύει" για να ζήσει ο ιερομόναχος θύμα του καύσωνα

Κρήτη
Ακόμη "παλεύει" για να ζήσει ο ιερομόναχος θύμα του καύσωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο καύσωνας να αποτελεί παρελθόν για την Κρήτη που ως γνωστόν δεν βγήκε αλώβητη μετρώντας δύο νεκρούς σε Μεσαρά και Ρέθυμνο, θύματα του καυτού σκηνικού, ωστόσο δραματικά εξακολουθούν να είναι τα 24ώρα για τον ιερομόναχο, επισης θύμα του καύσωνα , ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Σύμφωνα και με τον υποδιοικητή κ . Μοσχοβάκη "η κατάσταση της υγείας του  παραμένει κρίσιμη με το προσωπικό της μονάδας να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον κρατήσει στη ζωή και σύντομα οι δικοί του να ακούσουν μία είδηση τέτοια, που θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη τους".

Αγωνία υπάρχει και όπως είναι φυσικό είναι μεγάλη στην οικογένεια του που ανεβαίνει το δικό της "Γολγοθά" βλέποντας το δικό της άνθρωπο να παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική δίχως να υπάρχει μέχρι στιγμής μία χαραμάδα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΜΟΝΑΧΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

Να σημειωθεί ότι αρχές Ιουλίου σε ιδιαιτέρως σοβαρή κατάσταση εισήχθη στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ο 40χρονος μοναχός της Μονής Αγκαράθου .

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή , εκτός από τα συμπτώματα θερμοπληξίας που παρουσίασε, αντιμετωπίζει και πολυοργανικά προβλήματα, γεγονός που καθιστά ιδιαιτέρως δύσκολη την περαιτέρω πορεία της υγείας του.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News