default-image

Θέλει τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν

Ποδόσφαιρο
Θέλει τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχει θέμα Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα. Όχι φλέγον (ακόμα), αλλά υπάρχει. Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν είναι πρώτη μούρη στη μαρκίζα και αυτό αρχίζει να τον κουράζει.

Το φιτίλι άναψε η καταλανική Sport, που έγραψε σήμερα ότι η παραμονή του Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα» μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται και τις τελευταίες ώρες τη σκυτάλη πήραν η Marca και η As που πηγαίνουν το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο κάτω και αναφέρουν την πρόθεση της Παρί Σεν Ζερμέν να αρπάξει τον Βραζιλιάνο σταρ.

Όπως αναφέρει η As o πατέρας του Νεϊμάρ αναμένεται στην Ευρώπη τις προσεχείς ημέρες και θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί για να διαπιστωθεί αν υπάρχει γόνιμο περιβάλλον για μία τέτοια μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο σε όλη την Ευρώπη.

Κι αυτό γιατί από την 1η Ιουλίου η ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπαρτσελόνα ανεβαίνει από τα 200 στα 222 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που σημαίνει ότι μία ενδεχόμενη μεταγραφή μπορεί όχι απλώς να διπλασιάσει, αλλά να συντρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News