default-image

Και με τη βούλα κλειστό το «γεφυράκι του τρόμου» (photos)

Κρήτη
Και με τη βούλα κλειστό το «γεφυράκι του τρόμου» (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και με τη «βούλα» είναι πλέον κλειστό το «γεφυράκι του τρόμου»,  με σκοπό την αποκατάσταση του οδοδστρώματος, έπειτα από απόφαση του Δήμου Ηρακλείου, με τα προβλήματα τώρα να πολλαπλασιάζονται.

Ακόμη περισσότερα προβλήματα φέρνει το κλείσιμο της γέφυρας, λόγω των εργασιών από το τμήμα Οδοποιίας του Δήμου, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποκατάσταση του οδοστρώματος της γέφυρας και θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από 17 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ "ΗΡΘΕ" Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Επί της ουσίας, και σύμφωνα με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Τριών Βαγιών κ. Καρακωνστατάκη, όπως ανέφερε στο neakriti.gr, αυτό σημαίνει ότι για τρεις ολόκληρες εβδομάδες οι κάτοικοι της περιοχής των Τριών Βαγιών θα είναι εγκλωβισμένοι, αφού υπάρχουν μόνο άλλες δύο έξοδοι στην περιοχή.

Το γεφυράκι, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Τρεις Βαγιές του δήμου Ηρακλείου, βρίσκεται παράλληλα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στο ύψος του ΤΕΙ και έχει είσοδο από την οδό Ευαρέστου και έξοδο προς την οδό Πολυγνώτου.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και παρακαλεί τους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Μπορεί, λοιπόν, η ταλαιπωρία των κατοίκων να είναι μεγάλη, όμως χρειάζεται υπομονή, καθώς, με την αποκατάσταση του οδοστρώματος, θα λυθούν τα συνεχή προβλήματα, αλλά και ο καθημερινός φόβος για παιδιά, ηλικιωμένους και ΑμεΑ που περνούσαν από το «γεφυράκι του τρόμου», όπως είχε χαρακτηριστεί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Και όλα αυτά, αφότου προήλθε ο τραυματισμός ενός 10χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, τον οποίο και αποκάλυψε πρώτο το neakriti.gr, αλλά και μετά τα παράπονα των δημοτών που παίζουν κορώνα - γράμματα την καθημερινή τους ασφάλεια περνώντας από το γεφυράκι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΙΔΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News