default-image

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Κρητικού στο Γέρακα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Κρητικού στο Γέρακα

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη δολοφονία του 59χρονου Κρητικού, Μανούσου Ριτζάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από 4 σφαίρες στο κεφάλι και την ωμοπλάτη το μεσημέρι του Σαββάτου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Τον σκότωσε «επαγγελματίας» δολοφόνος

Το σημείο και η ώρα που επέλεξε ο δράστης να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον 59χρόνο δείχνει ξεκάθαρα ότι ήταν επαγγελματίας, καθώς όλα έγιναν σε έναν κεντρικό δρόμο του Κορωπίου, έξω από ένα σούπερ μάρκετ και μάλιστα ο δράστης είχε τη ψυχραιμία να σκοτώσει το θύμα του και να κλείσει και πάλι την πόρτα του αυτοκινήτου ώστε να μην καταλάβει κανείς ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένας νεκρός.

«Κλειδί» για την εξιχνίαση το βίντεο

Στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που υπάρχουν στο σημείο, βρίσκεται το «κλειδί» που θα δώσει στις Αρχές τα στοιχεία που θέλουν για τη δολοφονία του 59χρονου στον Γέρακα.

Μάλιστα, το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών και όπως λέει αξιωματικός της Κατεχάκη, «πρόκειται για μεγάλη βοήθεια στην έρευνα».

Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που θα μπορούσαν να καταθέσουν τι ακριβώς έγινε, αλλά κυρίως που θα μπορούσαν να δώσουν τα χαρακτηριστικά του δράστη, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην έρευνα.

Εκδίκηση ή προσωπικές διαφορές;

Μέχρι χτες η αστυνομία βρισκόταν αντιμέτωπη με δύο εκδοχές, σχετικά με την άγρια δολοφονία του 59χρονου, με την πιθανότητα της βεντέτας να είναι η πλέον επικρατής.

Όμως, από σήμερα, αλλάζει τοπ σκηνικό, με το σενάριο της εκδίκησης να χάνει «έδαφος» και τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο των προσωπικών διαφόρων.

Όπως προέκυψε άλλωστε από την έρευνα των Αρχών, όταν έψαχναν τη δολοφονία του νεαρού στη Πεντέλη, υπήρχε και η διάσταση των ναρκωτικών.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 59χρονος Κρητικός είναι ο πατέρας του 23χρονου που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή, Θόδωρου Γαλαζούλα.

Δείτε βίντεο με το αυτοκίνητο του θύματος:

Πηγή: cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News