Ειδήσεις

Δείτε το "σατανικό" ζευγάρι της δολοφονίας Χριστοφάκη -photo

Τη φωτογραφία με το "σατανικό" ζευγάρι, τη Γερμανίδα και τον εραστή της που καταδικάστηκαν για το φονικό, αποκαλύπτει η "ΝΚ"

Η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" εξασφάλισε και σας παρουσίασε στο χθεσινό φύλλο φωτογραφίες μέσα από την αίθουσα του αυστριακού δικαστηρίου στο Ίσμπουργκ, όπου διεξήχθη η δίκη για τη δολοφονία στη Γερμανία του Μεσαρίτη Αντώνη Χριστοφάκη από τη σύζυγό του και τον εραστή της, ο οποίος τιμωρήθηκε με ισόβια, ενώ εκείνη με 15ετή κάθειρξη.

Μια ακόμη φωτογραφία, περισσότερο εντυπωσιακή, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα μας από την ίδια δίκη.

Το "σατανικό" ζεύγος

Στη φωτογραφία που βλέπετε εικονίζονται το "σατανικό" ζευγάρι, o συνήγορος υπεράσπισής τους Γιώργος Βλαχόπουλος με τήβεννο και πίσω τους ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Νίκος Δαφνομήλης. Δίπλα βλέπετε τη γυναίκα αστυνομικό, ενώ οι κατηγορούμενοι δε φέρουν χειροπέδες εντός αιθούσης. Και φυσικά οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο δράστης, εραστής της Γερμανίδας συζύγου του θύματος, είναι 28 ετών Έλληνας και βρισκόταν πολύ κοντά στο περιβάλλον του 32χρονου θύματος, που άφησε το χωριό του Σίβα για μια καλύτερη ζωή στη Γερμανία. Το θύμα εκτελέστηκε και εντοπίστηκε μέρες μετά στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας τον περασμένο Νοέμβριο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ: Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σε σχέση τώρα με τη νομοθεσία, η λήψη φωτογραφιών στις δικαστικές αίθουσες δεν απαγορεύεται σε αυτές τις χώρες, όχι όμως στη διάρκεια της διαδικασίας και να εικονίζονται οι δικαστές. Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχει διακοπή και προφανώς δε βρίσκονται εντός της αίθουσας οι δικαστές... Αντίθετα με τη χώρα μας, που μια φωτογραφία από το εσωτερικό των δικαστηρίων, έστω και ως υποψία, τιμωρείται αυστηρά! Παρά το γεγονός ότι η φωτογραφία αυτή δεν απαγορεύεται στην Αυστρία, εφημερίδα "Νέα Κρήτη", επειδή τη δημοσιοποιεί στην Ελλάδα, την παρουσιάζει με αλλοίωση στο πρόσωπο των κατηγορουμένων.

Λ.Σ.

Σχόλια