Ειδήσεις

Δείτε τις υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα στην Κρήτη (photo)

Διήμερη «απόβαση» στις παραλίες της Κρήτης μπορούν να κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, απολαμβάνοντας για… όσο προλαβαίνουν τη ζέστη, καθώς από Δευτέρα έρχεται συννεφιά αλλά και βροχές!

Στην Κρήτη οι υψηλότερες θερμοκρασίες της Ελλάδας για το μεσημέρι της Παρασκευής:

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού, σύμφωνα με το meteo.gr:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σάββατο

Μέχρι και τους 32 βαθμούς κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον ουρανό να είναι καθαρός, αλλά και οι 29 βαθμοί Κελσίου το βράδυ του Σαββάτου να ευνοεί τις νυχτερινές εξορμήσεις.

Κυριακή

Ίδιο θα είναι το καιρικό σκηνικό και την Κυριακή, με μέγιστη θερμοκρασία στο Ηράκλειο τους 32 βαθμούς κελσίου και ελάχιστη τους 26.

Δευτέρα

Μεταβάλλεται το σκηνικό από το πρωί κιόλας της Δευτέρας, καθώς η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετή συννεφιά, αλλά και μικρή πιθανότητα βροχής, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 μέχρι 27 βαθμούς κελσίου.

Τρίτη

Ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειωθούν το πρωί της Τρίτης στο Ηράκλειο, με τη συννεφιά να παραμένει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 μέχρι 26 βαθμούς κελσίου.

Τετάρτη

Το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, με ασθενείς βροχοπτώσεις το πρωί, συννεφιά, αλλά και ισχυρούς ανέμους που θα φτάσουν μέχρι και τα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 27 βαθμούς.

ΧΑΝΙΑ

Σάββατο

Τους 31 βαθμούς κελσίου θα αγγίξει το θερμόμετρο στα Χανιά, με τον ουρανό να είναι καθαρός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ προσοχή συνίσταται στους οδηγούς, λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Κυριακή

Ίδιο θα είναι το καιρικό σκηνικό και την Κυριακή, με μέγιστη θερμοκρασία τους 31 και ελάχιστη τους 21 βαθμούς κελσίου, με τον ουρανό να είναι καθαρός την ημέρα, αλλά με περιορισμένη ορατότητα το βράδυ.

Δευτέρα

Μικρή πιθανότητα βροχής προβλέπεται από το πρωί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, με τον ουρανό να είναι συννεφιασμένος και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 μέχρι 27 βαθμούς.

Τρίτη

Με βροχή θα ξεκινήσει η Τρίτη, καθώς αναμένονται βροχοπτώσεις και θερμοκρασίες από 20 μέχρι και 25 βαθμούς κελσίου.

Τετάρτη

«Γλυκαίνει» ο καιρός από την Τετάρτη, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 27 βαθμούς κελσίου και αραιή συννεφιά.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Σάββατο

Θερμό θα είναι το Σάββατο στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 30 βαθμούς κελσίου (με αίσθηση τους 33).

Κυριακή

Από 22 μέχρι 32 θα φτάσει ο υδράργυρος την Κυριακή, με τον ουρανό να είναι καθαρός.

Δευτέρα

Ασθενείς θα είναι οι βροχοπτώσεις το πρωί της Δευτέρας και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 μέχρι και 27 βαθμούς κελσίου.

Τρίτη

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός την Τρίτη, ενώ βροχοπτώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες.

Τετάρτη

Μέχρι και τους 27 βαθμούς κελσίου θα φτάσει το θερμόμετρο την Τετάρτη, με ασθενείς βροχοπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σάββατο

Τους 33 βαθμούς κελσίου θα αγγίξει το θερμόμετρο το Σάββατο, με τον ουρανό να είναι καθαρός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κυριακή

Από 25 μέχρι και 34 βαθμούς κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος την Κυριακή.

Δευτέρα

Βροχοπτώσεις από το απόγευμα της Δευτέρας και έπειτα στον Άγιο Νικόλαο, με τη θερμοκρασία να φτάνει μεν τους 27 βαθμούς κελσίου, αλλά με αίσθηση στους 30 βαθμούς.

Τρίτη

Συννεφιασμένος και με ασθενείς βροχές θα είναι ο ουρανός το πρωί της Τρίτης, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 μέχρι και 27 βαθμούς.

Τετάρτη

Μποφόρ που θα φτάσουν μέχρι και τα 5, βορειοδυτικά και ασθενείς βροχοπτώσεις θα υπάρξουν το πρωί της Τετάρτης στον Άγιο Νικόλαο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 μέχρι και 27 βαθμούς.

Σχόλια