default-image

Το ατύχημα στο «γεφυράκι του τρόμου» έφερε… παρέμβαση - pics

Κρήτη
Το ατύχημα στο «γεφυράκι του τρόμου» έφερε… παρέμβαση - pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον τραυματισμό ενός παιδιού στο… «γεφυράκι του τρόμου», αλλά και μετά τις πολλές διαμαρτυρίες των κατοίκων εξ' αιτίας των καθημερινών προβλημάτων που τους δημιουργεί το εν λόγω γεφυράκι που βρίσκεται στην περιοχή Τρεις Βαγιές στο Ηράκλειο, ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσει στην αποκατάσταση του οδοστρώματος της γέφυρας.

Όπως πρώτο αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του το neakriti.gr και η ΚΡΗΤΗ TV, ένας 10χρονος μαθητής παγιδεύτηκε σε τρύπα που βρίσκεται στο οδόστρωμα της γέφυρας και τραυματίστηκε, με το περιστατικό να προκαλεί τεράστια ανησυχία τόσο σε γονείς μικρών παιδιών, όσο και σε απλούς πολίτες που παίζουν κορώνα - γράμματα την καθημερινή τους ασφάλεια περνώντας από το σημείο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΙΔΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ "ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ"

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Τριών Βαγιών κ. Καρακωνστατάκης στο neakriti.gr:

«Έπρεπε να γίνουν πολλά ρεπορτάζ και ακόμη και ατύχημα με το παιδί που προβάλλατε για να γίνει η σχετική παρέμβαση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που υπήρξε.

Το οδόστρωμα έχει, πλέον, γίνει χάλια και τελικά η απόφαση πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο.»

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

«Εγκλωβισμένοι» οι κάτοικοι για τρεις εβδομάδες

Βέβαια η αποκατάσταση της γέφυρας θα φέρει ακόμη περισσότερα προβλήματα στους κατοίκους, καθιστώντας τους «εγκλωβισμένους», καθώς όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωσής του Δήμου Ηρακλείου, πρόκειται να γίνουν εργασίες από το τμήμα Οδοποιίας του Δήμου, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποκατάσταση του οδοστρώματος της γέφυρας και θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από 17 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Καρακωνσταντάκης:

«Η γέφυρα κλείνει για μεγάλο το διάστημα, καθώς θέλει άλλαγμα του οδοστρώματος. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει!

Τουλάχιστον είναι κλειστά σχολεία, αλλά οι κάτοικοι θα είναι εγκλωβισμένοι αφού υπάρχουν μόνο άλλες δύο έξοδοι.  

Πάντως όλα δείχνουν ότι δεν γίνεται αλλιώς.»

Να σημειωθεί ότι το «γεφυράκι του τρόμου» βρίσκεται παράλληλα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στο ύψος του ΤΕΙ ανατολικά και έχει είσοδο από την οδό Ευαρέστου και έξοδο προς την οδό Πολυγνώτου.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και παρακαλεί τους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News