default-image

Χωρίς εκλογές αλλά με Καϊμακάμη η ΠΑΕ ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς εκλογές αλλά με Καϊμακάμη η ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ είχαν απόψε γενική συνέλευση, η οποία δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί στις 24 Ιουλίου, προκειμένου να γίνουν κάποιες επαφές με άτομα που θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά.

Μέχρι εκείνη την ημερομηνία θα παραμείνει στην προεδρία ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, προκειμένου με μία επιτροπή να τρέξει τα θέματα της ομάδας. Ο ίδιος πάντως εξέφρασε εκ νέου την πρόθεση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέθεσε στο γνωστό νομικό Πέτρο Καϊμακάμη, την υπόθεση της εκδίκασης της αδειοδότησης του ΟΦΗ, σε δεύτερο βαθμό.

Ο έμπειρος νομικός ο οποίος έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με επιτυχία με τον ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης, αναλαμβάνει αμέσως την υπόθεση, στην οποία ο ΟΦΗ μέσα από έφεση που θα καταθέσει, θα επιδιώξει την δικαίωση του.

Το στέλεχος της οικονομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ, Μανόλης Βασιλάκης, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλης Κουμαντάκης, που βρέθηκαν στην Αθήνα, στην εξέταση του φακέλου, ενημέρωσαν τους μετόχους για το φάκελο του ΟΦΗ και τα σημεία που η επιτροπή αδειοδότησης στάθηκε στην αρνητική της απόφαση για τον ΟΦΗ.

Αμφότεροι υποστήριξαν ότι ο ΟΦΗ δεν πήρε «για τυπικούς λόγους» αδειοδότηση σε πρώτο βαθμό και υπογράμμισαν ότι η ΠΑΕ μέχρι τις 31/12/2016, δεν είχε καμία οικονομική εκκρεμότητα σε ποδοσφαιριστή ή κρατικό φορέα.

Η πεποίθηση των ανθρώπων του ΟΦΗ για δικαίωση σε δεύτερο βαθμό, είναι ακέραια και όπως τονίζουν θα αποδειχθεί στην διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι όπως αποφασίστηκε, από τους μετόχους της ΠΑΕ, η υπόθεση της αδειοδότησης, δεν θα φρενάρει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος θα προχωρήσει κανονικά, με βάσει τις εισηγήσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, σε θέματα μεταγραφών.

Και αυτό είναι ενδεικτικό της αισιοδοξίας που υπάρχει ότι ο ΟΦΗ θα περάσει την διαδικασία σε δεύτερο βαθμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News