default-image

Σπουδαία επένδυση με τον Ρογκαβόπουλο η ΑΕΚ

Μπάσκετ
Σπουδαία επένδυση με τον Ρογκαβόπουλο η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 έγινε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό μπάσκετ.

Την πιθανότατα πιο σημαντική (με φόντο το μέλλον) κίνησή της το φετινό καλοκαίρι ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, που το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου. Ο 16χρονος ύψους 2μ.02 φόργουορντ που θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη στην ηλικία του, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι χρόνων και θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε παρόντος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, με τον πρώην πλέον αθλητή του Δούκα να κάνει το βήμα που ονειρευόταν και να μένει στη χώρα παρά το ενδιαφέρον αρκετών σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων. Τη σεζόν2016-17 ο Ρογκαβόπουλος κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με την ομάδα Παίδων του Δούκα και το Πανελλήνιο με την ομάδα εφήβων.

Για την ιστορία, ο Ρογκαβόπουλος έπαιξε τον Απρίλιο στο Jordan Brand Classic και μίλησε στο Sport24.gr και τον Νικ Μεταλλινό για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ένα Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Τελικά το NCAA μπήκε σε δεύτερη μοίρα και η ΑΕΚ έκανε δικό της ένα πραγματικά σπουδαίο νεαρό αθλητή.

Πηγή : sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News