default-image

Διπλό σοκ συνταξιούχου από φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ

Κρήτη
Διπλό σοκ συνταξιούχου από φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ.Γιάννης είναι ένας από τους χίλιους καταναλωτές στο νομό Ηρακλείου ο οποίος υπέστη σοκ, αντικρίζοντας τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Πριν από 7 μέρες πλήρωσε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, ύψους 218 ευρώ ενώ προχθές έλαβε νέο λογαριασμό της ΔΕΗ, ύψους 248 ευρώ, με τον συνταξιούχο να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Ο διπλός και φουσκωμένος κατά 30 ευρώ λογαριασμός της ΔΕΗ, προκάλεσε ηλεκτρισμό στον συνταξιούχο, με τον ίδιο να μας περιγράφει την ταλαιπωρία την οποία υπέστη αλλά και τις στιγμές αγωνίας μέχρις ότου ενημερωθεί από τους αρμόδιους για το λάθος το οποίο έγινε, με τη μη αναγραφή των χρεώσεων υπέρ του Δήμου στον προηγούμενο λογαριασμό.

Το αποδίδουν σε λάθος

Στο μηχανογραφικό σύστημα αποδίδουν στελέχη της ΔΕΗ, το λάθος που έγινε με τη μη αναγραφή της πληρωμής των χρεώσεων του Δήμου στους λογαριασμούς ρεύματος.

Συνέπεια να προχωρήσουν άμεσα στην μαζική έκδοση εκτάκτων λογαριασμών, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε αρκετές περιοχές της χώρας, καθώς το λάθος αφορούσε χιλιάδες καταναλωτές οι οποίοι κυριολεκτικά έτριβαν τα μάτια τους.

Με τον…Γολγοθά τους να λαμβάνει τέλος, όταν πληροφορήθηκαν το σωστό χρηματικό ποσό το οποίο θα πρέπει τελικά να καταβάλλουν.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News