default-image

Χουάν Ραμόν Ρότσα: Δεν αρκούν μόνο οι νίκες (video)

Αθλητισμός
Χουάν Ραμόν Ρότσα: Δεν αρκούν μόνο οι νίκες (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις πιο σπουδαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που βρέθηκαν στο Ηράκλειο τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή το «14ο Gerards- Papadakis Soccer Camp» και το σεμινάριο παιδικού ποδοσφαίρου, ήταν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που είναι από τα βασικά στελέχη που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=Rn0vDCCboW4" frameborder="0" allowfullscreen>

«Υπάρχουν πράγματα που νομίζουμε πως τα ξέρουμε όμως δεν είναι έτσι… Δεν αρκεί μόνο να σχεδιάσεις μία προπόνηση. Αυτό είναι το εύκολο… Την ανθρώπινη επαφή πρέπει να ψάξεις να βρεις… Ήταν ένα εκπληκτικό σεμινάριο και μπράβο στο Μανώλη Παπαδάκη… Κρίμα που οι προπονητές του Ηρακλείου δεν ήρθαν…

Εγώ έρχομαι για να τιμήσω έναν πολύ μεγάλο άνθρωπο με τον οποίο ήμασταν αντίπαλοι όταν αυτός  ήταν στον ΟΦΗ και εγώ στον Παναθηναϊκό… Άξιζε τον κόπο όλο αυτό και τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα και όλο χαμόγελα», τόνισε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που με έμφαση δήλωσε ότι δεν είναι οι νίκες αυτές  που έχουν νόημα στις ακαδημίες  αλλά τα μηνύματα που λαμβάνουν τα παιδιά που θα πρέπει να μάθουν να σέβονται και να χάνουν.

«Στις ιδιωτικές ακαδημίες γίνεται σωστότερη δουλειά γιατί δεν υπάρχει ο ιδιοκτήτης που θα πιέσει να πάρει το αποτέλεσμα για το όνομα της ομάδας».

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News