Ειδήσεις

Δείτε εν δράσει τον… κυριλέ "κλέφτη" του Ρεθύμνου (video)

Δείτε το βίντεο που έφερε στο "φως" την εγκληματική δράση του... "κυριλέ" κλέφτη του Ρεθύμνου με... "αδυναμία" στα πορτοφόλια.

Πήρε σβάρνα εμπορικές επιχειρήσεις και εστίασης, ακόμα και καταλύματα, αφαιρώντας πορτοφόλια, χωρίς να κινεί την παραμικρή υποψία λόγω της προσεγμένης του εμφάνισης. Το περιστατικό που έφερε στην επιφάνεια την παράνομη δραστηριότητα του 35χρονου σημειώθηκε σε μεζεδοπωλείο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Αποτυπώθηκε καρέ - καρέ στο καταγραφικό σύστημα της επιχείρησης και η δημοσιοποίησή του από τον ιδιοκτήτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στάθηκε η αφορμή να αρχίσει να ξετυλίγεται το νήμα των υποθέσεων κλοπής μέχρι που φτάσαμε στη σύλληψη του καλοντυμένου κλέφτη.

Με αριστοτεχνικές κινήσεις... καλοντυμένου λωποδύτη, κατάφερε να αποσπάσει το πορτοφόλι υπαλλήλου μεζεδοπωλείου στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Ζήτησε να καθίσει σε ένα τραπέζι παρότι η επιχείρηση δεν δεχόταν ακόμη κόσμο. Προφασίστηκε τη ζέστη για να έρθει στο εσωτερικό του καταστήματος και να δει το μενού.

Η υπάλληλος στη βιασύνη της να εξυπηρετήσει τον πελάτη, αντί να φυλάξει τα πράγματά της στην αποθήκη, τα άφησε δίπλα στο ταμείο. Ο κλέφτης ανενόχλητα άρπαξε το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα και αν μπορούσε θα είχε βάλει χέρι και στο ταμείο, πριν φτάσει στην τουαλέτα.

Δείτε εν δράσει τον κυριλέ κλέφτη στο βίντεο:

Ο ιδιοκτήτης, Γιώργος Πατελάρος, έγινε μάρτυρας των γεγονότων από χιλιόμετρα μακριά εκτός Κρήτης, χάρις το καταγραφικό σύστημα, συνδεδεμένο με το διαδίκτυο και καλεί όλους να είναι προσεκτικοί, γιατί πέραν της οικονομικής ζημιάς, αμαυρώνεται και η φήμη του τουριστικού προορισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πέρας των ημερών πλήθαιναν οι καταγγελίες εις βάρος του προσεγμένου εμφανισιακά κλέφτη με αφαίρεση ειδών από επιχειρήσεις, μέχρι και την κλοπή 10 πορτοφολιών σε κατάλυμα που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε τις χειροπέδες της ΕΛ.ΑΣ. στα χέρια του και την παύση της ένοχης δραστηριότητάς του.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Σχόλια