default-image

Πέντε σημάδια για να...μη δείτε μία ταινία

Life
Πέντε σημάδια για να...μη δείτε μία ταινία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές φορές επιλέγουμε κάποια ταινία και στο τέλος αυτής… το μετανιώνουμε. Γιατί; Ίσως γιατί δεν είχαμε «ψάξει» για τα σημάδια που θα μας προειδοποιούσαν για το αν θα είναι ωραία ή όχι.

Σύμφωνα με τον Guardian και όπως μεταδίδει το thetoc, υπάρχουν 5 σημάδια από τα οποία μπορούμε να καταλάβουμε πως η ταινία… δεν αξίζει και τόσο το χρόνο μας.

Εμπάργκο στις κριτικές

Αν πλησιάζει η μέρα της κυκλοφορίας της ταινίας στα σινεμά και δεν έχετε διαβάσει ούτε ένα ίχνος κριτικής, αυτό σημαίνει πως η εταιρία παραγωγής έχει κάνει εμπάργκο προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά από το αναμενόμενο «θάψιμο» από τους κριτικούς.

Διάρκεια κάτω από 90 λεπτά

Αν η ταινία για την οποία είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε διαρκεί λιγότερο από 90 λεπτά, σημαίνει συνήθως ένα και μόνο πράγμα: την έχουν πετσοκόψει στο μοντάζ μπας και γίνει πιο συμπαγής και να μπορεί να «βλέπεται». Υπάρχουν κι εξαιρέσεις ασφαλώς...

Φήμες σχετικά με την παραγωγή της

Έχει αλλάξει η ημερομηνία κυκλοφορίας; Έχουν γίνει επιπλέον γυρίσματα; Έχουν φύγει σημαντικά μέλη της ομάδας παραγωγής πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα;. Κυκλοφορούν φήμες ότι οι ηθοποιοί σφάζονται; Όλα αυτά συνηγορούν ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι κατώτερο του αναμενομένου.

Αφίσες δίχως τις διθυραμβικές κριτικές

Συνήθως στις αφίσες φιλοξενούνται ολιγόλογες ατάκες από τις σημαντικότερες καλές κριτικές για μια ταινία. Αν μια αφίσα, λοιπόν, δεν αναφέρει τίποτα από καλές κριτικές, είναι γιατί -πιθανότατα- δεν υπάρχουν.

Συνεντεύξεις για οτιδήποτε άλλο ΠΛΗΝ της ταινίας

Αν οι ηθοποιοί πιστεύουν ότι η ταινία τους είναι καλή τότε δεν σταματάνε να μιλάνε γι' αυτήn. Αν όμως, ξέρουν ότι έπαιξαν σε κάτι που δεν αξίζει... μία, τότε μάλλον στις συνεντεύξεις προώθησής της θα μιλάνε για οτιδήποτε εκτός της ταινίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News