default-image

Τζίφος με τις υποσχέσεις... - Φέρνουν τον Ανδρέα Πάτση!

Ποδόσφαιρο
Τζίφος με τις υποσχέσεις... - Φέρνουν τον Ανδρέα Πάτση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολύμηνη προεργασία για την μετοχική ενίσχυση της ΠΑΕ ΟΦΗ με την παρουσία γνωστών προσώπων από την Κρήτη και την Αθήνα, μένει στην ιστορία. Τζίφος. Πολύ... μπλα μπλα από τους «μεσάζοντες» που έκαναν τις επαφές, και στο τέλος «τίποτα», για όσους το προσδοκούσαν από την διοίκηση.

Το ταξίδι που σας λέγαμε με το αεροπλάνο, κατέδειξε χτες, σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικά ότι το «πάγωμα» της όλης ιστορίας μπήκε σε φάση ολικής ανακύκλωσης χάρτου! Και μπροστά στον κάδο... Πίτουρα!

Έτσι στα σενάρια, πήραν αβάντα οι «εναλλακτικές λύσεις» για την ενδυνάμωση του ΟΦΗ σε διοικητικό επίπεδο με το βαρίδι του ανοίγματος της προηγούμενης σεζόν να αποτελεί καθοριστικό σημείο για τη συνέχεια.

Οι εναλλακτικές που ανέφεραν και χτες οι "πηγές",  αφορούν κυρίως τον Ανδρέα Πάτση (σε καμία περίπτωση δεν θα πρόκειται για τον αναζητούμενο επενδυτή), ή άλλες «πολικές» λύσεις. Οι πιθανότητες είναι περισσότερο προς τον δικηγόρο πρώην πρόεδρο της Νίκης Βόλου,  μετά από σειρά συζητήσεων που έχει κάνει με μεγαλοεπιχειρηματία της «κίνησης των 9» (και με εκπρόσωπό του), που του έχει γνέψει θετικά, όπως έχουμε σημειώσει ξανά ...  ("Δίνω 200.000 ευρώ, αλλά θέλω το κουμμάντο", λέγεται ότι έχει πει). Φυσικά οι επαφές αυτές έχουν αρχίσει αρκετές εβοδομάδες πίσω και με τη συνδρομή εξωπαράγοντα του ποδοσφαίρου από την Κρήτη. Εύλογο είναι ότι η περίπτωση Πάτση, έχει ερευνηθεί από κύριους μετόχους, και όπως υποστηρίζουν, "όλα είναι καλά", ανοίγοντας την πόρτα!

Μένει να γίνουν γνωστές επίσης, οι κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες μέρες, για το αποτέλεσμα των επαφών που ανήγγειλε ότι θα κάνει ο κ. Αντύπας Σηφάκης, με τους μετόχους της «κίνησης των 9», καθώς και τις άλλες εξωτερικές επαφές που είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα ακολουθούσε, αν δεν προέκυπτε τοπικό αποτέλεσμα... Το πιθανότερο όμως να συμφωνούν με τις παραπάνω.

Υπό την έννοια αυτή, είχε νόημα η δήλωση του «παραιτούμαι», αυτής της φοράς, που έκανε ο Γιάννης Πολεμαρχάκης στην προηγούμενη συνέλευση, θέλοντας να στείλει μηνύματα και να ενεργοποιήσει το «ή ταν ή επί τας». Κυρίως προς εκείνους που του υποσχόταν (ως μεσάζοντες) μια καλή λύση στα οικονομικά και στα αγωνιστικά. Οι οριστικές απαντήσεις, ωστόσο που έλαβε από αυτές τις εξωτερικές "Δυνάμεις Ενίσχυσης" που κυριολεκτικά τον κρέμασαν με υποσχέσεις  -λένε οι πληροφορίες- ήταν αρνητικές και με λογική κατάληξη, την επερχόμενη παραίτησή του από την προεδρία. (Άνευ ή με όρκο...).

Αν ήταν θετικές, ο Πολεμαρχάκης, θα συνέχιζε ...

[ Η «κίνηση των 9» -κατά κύριο λόγο-  έχει σε αυτή την δύσκολη καμπή την ευθύνη να λάβει κρίσιμες αποφάσεις που να συνάδουν με αυτό που διακήρυξαν όταν ανέλαβαν την επανεκκίνη του ΟΦΗ ]

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης είχε ταξίδι πολλαπλών αποστολών στην Αθήνα, ενώ από σήμερα πιάνει δουλειά και ο εξουσιοδοτημένος από το σώμα των μετόχων Μανόλης Κουμαντάκης ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ. Η απόσυρση της προσφυγής του Παύλου Μητρόπουλου ήταν χθες ένα δείγμα γραφής από την κινητικότητα της διοίκησης του ΟΦΗ…

Η περίοδος πάντως είναι πολύ σημαντική για τον ΟΦΗ, προκειμένου να χαράξει πιο ασφαλή πορεία και όποιες αποφάσεις ληφθούν, θα έχουν αντίκρισμα στη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο στόχος είναι «άνοδος, χωρίς αστερίσκους».

Εκτός κι αν η Σούπερ Λίγκα προκύψει νωρίτερα για τον ΟΦΗ, μέσω Κέρκυρας!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News