default-image

Το στοίχημα του Μανόλη Μονιάκη στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Το στοίχημα του Μανόλη Μονιάκη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρούμενος που θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΟΦΗ εκφράστηκε ο Μανόλης Μονιάκης, μιλώντας στην αθλητική ζώνη του ράδιο 9.84: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» υποσχέθηκε στους φιλάθλους, τονίζοντας: «Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου, να κάνω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»!

Ο έμπειρος παίκτης, μίλησε για τις εμπειρίες του στη Λάρισα, όπου κέρδισε την άνοδο από την Football League και την παραμονή της ΑΕΛ στη Super League. «Η Λάρισα με αγκάλιασε, όπως και την οικογένειά μου και στα δύο χρόνια της παραμονής μας εκεί. Μια πόλη με βαθιά ποδοσφαιρική κουλτούρα που οι άνθρωποι τους νοιάζονται πολύ για το ποδόσφαιρο. Εκτιμώ πολύ τον κ. Κούγια και θα τον εκτιμώ. Νομίζω ότι όλο αυτό το καλό, που συνέβη μαζί του και με τους Λαρισαίους, εξηγείται από το ότι δίνεις, παίρνεις».

Για την ερχόμενη χρονιά με τον ΟΦΗ θεώρησε ότι «σε αυτό το πρωτάθλημα, όπως το έζησα και το κατακτήσαμε με τη Λάρισα, απαιτεί από τον ΟΦΗ να παίζουμε για το αποτέλεσμα. Εκείνο που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Η επιτυχία μπορεί να έλθει, αρκεί να κατεβάσουμε τα κεφάλια κάτω και να αγωνιστούμε με μοναδικό προσανατολισμό την άνοδο της μεγάλης ομάδας του ΟΦΗ εκεί που ανήκει».

Ο Μανόλης Μονιάκης, τόνισε ότι μέχρι τώρα δεν είχε άλλη πρόταση, αλλά η πρόταση του ΟΦΗ ήταν έτσι κι αλλιώς η καλύτερη! Δεν έκρυψε όμως ότι τον στενοχώρησε που δεν ήλθαν άλλες προτάσεις μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν στον κάμπο. «Μίλησα με τον κ. Παπαδόπουλο και τον κ. Κώτσιο και δεν χρειάζονταν πολλά για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία. Σας ξαναλέω, είμαι ευτυχής που θα είμαι πάλι παρών σε δυνατές προκλήσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ".

Στην ερώτηση αν θα επαναλάμβανε τη δήλωση που είχε κάνει στις δύσκολες μέρες της πρώην ΠΑΕ, απάντησε με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια: «Ναι, είμαι στρατιώτης του ΟΦΗ, όπως είχα δηλώσει και παλιά»!

Να σημειωθεί ότι δεν ήθελε να μιλήσει για παλιές ιστορίες, όπως εκείνο το παράπονο, που είχε εκφράσει πριν δύο χρόνια, ότι ο ΟΦΗ της επανεκκίνησης δεν του έκανε πρόταση στη Γ΄εθνική, αλλά που... συμπληρώνουμε εμείς του άνοιξε το δρόμο για τις επιτυχίες του με την ΑΕΛ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News