default-image

Φοβερή ταλαιπωρία για μηχανή που του έκλεψαν πριν 6 χρόνια

Κρήτη
Φοβερή ταλαιπωρία για μηχανή που του έκλεψαν πριν 6 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται τις δύο τελευταίες ημέρες ένας συμπολίτης μας του οποίου πριν από περίπου 6 χρόνια του έκλεψαν το μηχανάκι του.

Στον συμπολίτη μας, Β.Σ., ήρθε έγγραφο από την Εφορία, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ του ζητούν να πληρώσει πρόστιμο για ανασφάλιστο όχημα, δηλαδή για το κλεμμένο μηχανάκι.

Ο 27χρονος ενώ είχε δηλώσει την κλοπή στην Αστυνομία από το 2012, σήμερα μόνο, η Εφορία του ζητά να πάει να πάρει χαρτί από την Αστυνομία και να το πάει στην Εφορία για να ενημερωθεί η υπηρεσία (δηλαδή η Εφορία) για το κλεμμένο μηχανάκι.

Αγανακτισμένος και απογοητευμένος είναι ο συμπολίτης μας από την κατάσταση που επικρατεί, καθώς και την ταλαιπωρία που υφίσταται, τώρα και δύο ημέρες.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε έλειψε από τη δουλειά του για να περιμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο, την πρώτη ημέρα να πάρει αυτό το χαρτί επί 5 ώρες και τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Τη δεύτερη μέρα, σήμερα Τρίτη, περίμενε άλλες 4 ώρες και πάλι δεν κατάφερε να πάρει το χαρτί.

Το έγγραφο πρέπει να βρίσκεται στην Εφορία μέχρι την Παρασκευή, διαφορετικά ο 27χρονος θα πληρώσει πρόστιμο. Όμως, ο φόρτος εργασίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, του προκαλεί ιδιαίτερο άγχος σχετικά με το αν θα τα καταφέρει να έχει στα χέρια του το χαρτί μέχρι την ημερομηνία που το ζητά η Εφορία.

Και κλεμμένος και ταλαιπωρημένος με τη γραφειοκρατία ο συμπολίτης μας, αλλά και… πόσοι άλλοι στη θέση του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News