Ειδήσεις

Κεραυνοβολήθηκε 54χρονος εργάτης στην Ιεράπετρα

Άγιο είχε 54χρονος χειριστής ιδιοκτήτης χωματουργικού μηχανήματος ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα καλωδίων μέσης τάσης στο Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας σήμερα το μεσημέρι.

Άγιο είχε 54χρονος χειριστής ιδιοκτήτης χωματουργικού μηχανήματος ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα καλωδίων μέσης τάσης στο Μακρύ Γιαλό Ιεράπετρας το μεσημέρι της Τρίτης.

Το ατύχημα συνέβη ενώ ο άνθρωπος αυτός εκτελούσε χωματουργικές εργασίες σε κτήμα και η χούφτα του εκσκαφέα από απροσεξία ακούμπησε στα καλώδια. Το ηλεκτρικό ρεύμα προκάλεσε τον τραυματισμό του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα εγκαύματα που είχε υποστεί στην πλάτη και του έγινε εισαγωγή στην καρδιολογική κλινική για παρακολούθηση.

Με το ρεύμα πήραν φωτιά τα λάστιχα του εκσκαφέα και γι' αυτό το λόγο κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία από την Ιεράπετρα, επανδρωμένο όχημα της οποίας έσβησε τη φωτιά. Κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι ο άνδρας στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του διότι ο εκσκαφέας κινούνταν πάνω στα λάστιχα του και δεν ήταν στημένος πάνω στα τέσσερα σιδερένια του πόδια τα οποία θα προκαλούσαν το θάνατο του 54χρονου.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια