default-image

Τι είπε για το θάνατο του Δημοτάκη η Νικολούλη, από τα Χανιά

Κρήτη
Τι είπε για το θάνατο του Δημοτάκη η Νικολούλη, από τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το δραματικό φινάλε της υπόθεσης του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη, την οποία επιχείρησε να φωτίσει μέσω της εκπομπής της, μίλησε η Αγγελική Νικολούλη από τα Χανιά.

Ο Αντώνης Δημοτάκης εξαφανίστηκε στις 25 Απριλίου από το σπίτι του στην Καισαριανή. Οι έρευνες όλων των προηγούμενων μηνών παρέμεναν στο σκοτάδι. Το μεσημέρι της Κυριακής σε ερημική περιοχή του Υμηττού, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι ίδιας μάρκας με αυτό που πήρε φεύγοντας ο 38χρονος αστυνομικός.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποδίδει την αύξηση των εξαφανίσεων στις ασφυκτικές συνθήκες στις οποίες είναι αναγκασμένοι πολλοί Έλληνες να ζουν λόγω της κρίσης.

Στα Χανιά ένας… «Έρωτας Φονιάς»

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στα Χανιά για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Έρωτας Φονιάς» το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Για το μυθιστόρημα που ξετυλίγει το νήμα μιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιματοβαμμένη διαδρομή της μίλησε ο καθηγητής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέας Γιώργος Παπακωνσταντής.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News