Ειδήσεις

Νέα φωτιά στον καταυλισμό, απειλείται το ραντάρ -video/pics

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στον καταυλισμό. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού και πυροσβέστες που σπεύδουν πλέον πολύ συχνά για φωτιές στον καταυλισμό των Ρομά. Μετά την τελευταία πυρκαγιά πριν από 11 μέρες  και σήμερα πύρινες φλόγες έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ, ΝΤΟΥΜΑΝΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Σε απόσταση αναπνοής από το ραντάρ

Ο φόβος μην επαναληφθούν οι ίδιες σκηνές τελικά επιβεβαιώθηκε, καθώς η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο στο ραντάρ που βρίσκεται στην περιοχή. Μάχη δίνεται από τους πυροσβέστες μην επεκταθεί η φωτιά.

Σε επαγρύπνηση για το στάδιο και τα παιδιά

Παράλληλα σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι πυροσβέστες καθώς η φωτιά την προηγούμενη φορά πλησίασε και κλειστό στα δύο Αοράκια όπου λειτουργεί camp με καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά.

Η κατάσταση πάντως προκαλεί την οργή των κατοίκων που βλέπουν συνεχώς να εκτίθεται η περιοχή στον κίνδυνο πυρκαγιάς που συνήθως ξεκινάει από το ίδιο σημείο. Αισθάνονται με αυτό τον τρόπο απροστάτευτοι καθώς μια και μόνο σπίθα με τη βοήθεια των δυνατών ανέμων, γρήγορα επεκτείνεται.  

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια