default-image

Θεατρική παράσταση μέσα στο… λεωφορείο

Life
Θεατρική παράσταση μέσα στο… λεωφορείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση, όπου η σκηνή είναι ένα λεωφορείο (!) και οι θεατές βρίσκονται στις θέσεις των επιβατών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου οι Ηρακλειώτες. Πρόκειται για την παράσταση "Το λεωφορείο" του Στανισλάβ Στρατιέβ, που παρουσιάζει η ΘΕ.Σ.Η.

Ένα αστικό λεωφορείο, με αφετηρία τα προάστια, οδεύει προς το κέντρο της πόλης. Ξαφνικά, το λεωφορείο βγαίνει εκτός πορείας, για άγνωστο λόγο. Έξω είναι σκοτάδι... οι επιβάτες του συνειδητοποιούν ότι δε θα φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν εμφανίζεται. Πανικός και φόβος κυριαρχεί, που σιγά-σιγά μετατρέπει τους επιβάτες σε μια ανθρωπόμορφη μάζα. Πού πηγαίνει το λεωφορείο; Ποιος είναι ο οδηγός; Πώς 7 ετερόκλητοι άνθρωποι θα καταφέρουν να βρουν λύση, εν μέσω πανικού;...

Ένα πολιτικό κείμενο, με διάχυτα κωμικοτραγικά στοιχεία, μια διατριβή στην ανθρώπινη φύση και τα ένστικτά της! Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί μέσα σε λεωφορείο, και οι θεατές θα είναι στις θέσεις των επιβατών.

Η σκηνοθεσία είναι της Σοφίας Δερμιτζάκης. Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Μυρτώ Βουλγαράκη, Εύα Χαριτάκη, Αλέξανδρος Φαρμάκης, Στέλλα Κουφάκη, Βάλια Αλεξοπούλου, Μάνος Ζεϊμπέκης και Μαίρη Ζηνόζη.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Παρασκευή 14 έως τις 17 Ιουλίου στο Αμαξοστάσιο του Ηρακλείου, έναντι αεροδρομίου (είσοδος από λεωφόρο Ικάρου έναντι του αεροδρομίου). Η είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ το φοιτητικό 8 ευρώ. Λόγω περιορισμένων θέσεων, η κράτηση είναι απαραίτητη στο τηλέφωνο 6942/291.891.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News