default-image

«Ξήλωσαν» τους παράνομους «μίνι» καταυλισμούς (video)

Κρήτη
«Ξήλωσαν» τους παράνομους «μίνι» καταυλισμούς (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντεκα ημέρες μετά τις απίστευτες εικόνες στην καρδιά του Ηρακλείου και κάτω από το άγαλμα του Βενιζέλου, όπου εκτυλίχθηκαν στιγμές έντασης μεταξύ Ρομά στον πρόχειρο καταυλισμό αλλά και η πυρπόληση κλούβας, ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτική Αστυνομία ανέλαβαν το πρωί δράση για την απομάκρυνση των καταπατητών.

Ο τηλεοπτικός φακός βρέθηκε στον επίμαχο χώρο, λίγη ώρα μετά τη επιχείρηση απομάκρυνσης των Ρομά.

Πέρα από τα λιγοστά άτομα τα οποία όπως δήλωσαν θα αποχωρήσουν σύντομα από το σημείο, ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης μελών οικογενειών Ρομά, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η συντονισμένη επιχείρηση στήθηκε σε άλλα 6 σημεία στην ευρύτερη περιοχή της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στον Ξηροπόταμο και στην ευρύτερη περιοχή της Λ. 62 Μαρτύρων, όπισθεν από γνωστό πολυκατάστημα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_5d1tj4wi/

Από την επιχείρηση έγιναν 5 προσαγωγές στο Αστυνομικό Μέγαρο, βεβαιώθηκαν 6 πρόστιμα καθαριότητας και 3 πρόστιμα για παράνομο πλανόδιο εμπόριο.

Στόχος της επιχείρησης η αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών, με τους ελέγχους σε δημόσιους και δημοτικούς χώρους να συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. και την δημοτική αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News