default-image

Στήριξη Φορτσάκη για την αξιοποίηση του Rosa Nera

Κρήτη
Στήριξη Φορτσάκη για την αξιοποίηση του Rosa Nera

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στήριξη του στην απόφαση της Πρυτανικής αρχής του Πολυτεχνείου Κρήτης να εκμισθώσει τα κτίρια ιδιοκτησίας του στην παλιά πόλη των Χανίων, εξέφρασε σήμερα από τα Χανιά ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης.

Τόνισε ότι οι μέχρι σήμερα αντιδράσεις είναι αντίθετες με την αναγνώριση του αυτοδιοίκητου των πανεπιστημίων σημειώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν πολλαπλά οφέλη από την αξιοποίηση των κτιρίων.

Μετά τη δήλωση στήριξης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Πρυτανική Αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης και την απόφαση της να εκμισθώσει για 25χρόνια τα κτίρια που διαθέτει στο λόφο Καστέλι, θέση στο θέμα πήρε και ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος Θεόδωρος Φορτσάκης.

Σε συνέντευξη του από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων χαρακτήρισε συνταγματικό δικαίωμα του ιδρύματος να αξιοποιεί την περιουσία του όπως αυτό κρίνει.

Ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να υπάρξει συλλογική στήριξη του εγχειρήματος που προβλέπει τουριστική αξιοποίηση των κτιρίων του Πολυτεχνείου στην παλιά πόλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News