default-image

ΝΟΔΕ: Πείτε μας τη γνώμη σας για να γίνουμε καλύτεροι

Κρήτη
ΝΟΔΕ: Πείτε μας τη γνώμη σας για να γίνουμε καλύτεροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έρευνα κοινής γνώμης προχωρά η ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου η οποία απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος, αλλά σε όλους τους Ηρακλειώτες προκειμένου να διερευνήσει την διεισδυτικότητα του πολιτικού μηνύματος της Ν.Δ., αλλά και να καταγράψει τη γνώμη των πολιτών για την παρουσία και τη δράση των τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ. στο νομό Ηρακλείου.

Μετά από ένα και πλέον χρόνο δουλειάς και έχοντας πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη πορεία μέσα από δράσεις και έντονη παρουσία, η ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου ζητά τη γνώμη των πολιτών.

Σε αυτό τον ένα χρόνο εγκαινιάστηκαν νέα, σύγχρονα γραφεία, εξυγιάνθηκαν τα οικονομικά της οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε πλήθος κοινωνικών δράσεων, εγκαινιάστηκε η κάρτα μέλους, επιχειρήθηκε το «άνοιγμα στην κοινωνία» με πολλά νέα μέλη που συμμετείχαν στη λειτουργία της οργάνωσης, εντατικοποιήθηκε η παρουσία της στα τοπικά δρώμενα του νομού με καθημερινή παρακολούθηση της επικαιρότητας και ανακοινώσεις, επισκέψεις και παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο, με την πραγματοποίηση επιτυχημένων επισκέψεων κεντρικών στελεχών του κόμματος με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,  με την πραγματοποίηση δύο επιτυχημένων κύκλων της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, με την ενεργοποίηση της νεολαίας κ.α.

Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της Ν.Δ. στο ερωτηματολόγιο που έχουν λάβει στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία τους χιλιάδες Ηρακλειώτες, «σκοπός της έρευνάς μας είναι να αποκρυσταλλώσουμε τη γνώμη των πολιτών και να εργαστούμε πιο αποτελεσματικά για να υπηρετήσουμε το μήνυμα που εκπέμπει ο Πρόεδρός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για "μια ανοιχτή Νέα Δημοκρατία που ανήκει στα μέλη της"».

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, ενώ σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον ως εθελοντής, παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Η έρευνα, η οποία θα είναι ανοιχτή από σήμερα και μέχρι την 15η Ιουλίου, περιλαμβάνει ερωτήματα που αφορούν στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας της τοπικής κομματικής οργάνωσης, την ικανοποίηση πολιτών και μελών από την επικοινωνία και την επαφή με τις τοπικές οργανώσεις, τον πολιτικό λόγο της ΝΔ, την κοινωνική δράση των τοπικών οργανώσεων, ενώ ζητούνται προτάσεις βελτίωσης, καθώς και καταγραφή αρνητικών εντυπώσεων.

Ενδεικτικά κάποια από τα ερωτήματα είναι:

• Πόσο πιστεύετε ότι έχει βελτιωθεί συνολικά η λειτουργία των κομματικών μας οργανώσεων;

• Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η επικοινωνία με τις κομματικές οργανώσεις των νομών;

• Πιστεύετε ότι έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά οι δράσεις και οι πολιτικές παρεμβάσεις της Οργάνωσης;

• Πιστεύετε ότι οι παρεμβάσεις και οι δράσεις της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου έχουν πολιτικό αντίκρισμα στο νομό;

• Έχετε απευθυνθεί ποτέ σε κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟ.Δ.Ε., ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλά και στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ.); Πόσο ικανοποιημένοι μείνατε;

Όσοι ενδιαφέρονται να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο και δεν το έχουν λάβει μπορούν να το ζητήσουν με e-mail στο [email protected] ή να καλέσουν στο τηλ: 2811-810280 τη γραμματεία της ΝΟ.Δ.Ε ή απλά να απαντήσουν πατώντας εδώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News