default-image

Μετά τα δηλητηριώδη μανιτάρια, σημάδια βελτίωσης για το Ρώσο

Κρήτη
Μετά τα δηλητηριώδη μανιτάρια, σημάδια βελτίωσης για το Ρώσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα στις δυσάρεστες προβλέψεις ο Ρώσος που όπως αποκάλυψε η ΚΡΗΤΗ TV κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια τα οποία σκότωσαν τη σύζυγό του, φαίνεται ότι τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο ανακάμπτει. Αν και η φονική τοξίνη ενδεχομένως να έχει προκαλέσει σοβαρές βλάβες, η πορεία υγείας του 45χρονου φαίνεται να βελτιώνεται.

Η διαδικασία αφύπνισης του Ρώσου τουρίστα στην εντατική ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής για να αποσωληνωθεί σταδιακά ο ασθενής. Όπως τόνισε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ.Τασσόπουλος που μίλησε στο neakriti.gr «από την πρόσφατη ενημέρωση που είχα υπήρξε βελτίωση και εκτός απροόπτου αναμένεται να βγει από την εντατική για να νοσηλευτεί σε κλινική του νοσοκομείου» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΟΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΡΩΣΙΔΑ, ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΦΟΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΡΩΣΙΔΑ, ΣΤΗ ΜΕΘ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στο ερώτημα για το πόσο επικίνδυνη θεωρείται η κατάστασή του καθώς ο 45χρονος εκτιμάται ότι κατανάλωσε φονική τοξίνη, ο κ.Τασσόπουλος σχολίασε ότι θετικό θεωρείται ότι έχουν παρέλθει πολλές ώρες από τη στιγμή αυτή. Πάντως είναι νωρίς για να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις καθώς οι γιατροί εμφανίζονται επιφυλακτικοί.

Ο εφιάλτης που "σημάδεψε" τα παιδιά

Σε ότι αφορά στα παιδιά του ζευγαριού που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη μάνα τους και είδαν τον πατέρα τους να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, βρίσκονται πλέον κοντά σε συγγενικά τους πρόσωπα προσπαθώντας να συνέλθουν από την εφιαλτική περιπέτεια, γεγονός όμως που θα τους πάρει πολύ καιρό αφού τους «σημάδεψε» για πάντα.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News