Ειδήσεις

Τι λέει συγγενής του Κρητικού αστυνομικού για τη σορό

Συγκλονισμένη, η οικογένεια του Αντώνη Δημοτάκη κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα. Τι λέει συγγενής.

Συγκλονισμένη, η οικογένεια του Αντώνη Δημοτάκη κλήθηκε από τους αστυνομικούς, το μεσημέρι της Κυριακής, να αναγνωρίσει το πτώμα του παιδιού τους το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ερημική περιοχή του Υμηττού.

Το πτώμα του 38χρονου άνδρα, διέκρινε πίσω από θάμνους στην απόκρημνη περιοχή του Υμηττού πάνω από τη θέση Καλοπούλα ένας περιπατητής της περιοχής. Δίπλα στο άψυχο σώμα βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, με το οποίο φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του.

Συγγενικό πρόσωπο του αστυνομικού μιλά στο protothema.gr για την οικογένειά του, που τον αναζητούσε όλο αυτό το διάστημα χωρίς αποτέλεσμα. «Δυστυχώς συνέβη αυτό που φοβόμασταν... Φοβόμασταν τα χειρότερα και τώρα δεν θέλουμε να το πιστέψουμε... Τα αδέρφια του έδωσαν μεγάλο αγώνα όλο αυτό τον καιρό για να καταφέρουν να τον βρουν και να μάθουν το λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πολλά από τη νεκροψία» λέει ο συγγενής του.

Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δυόμισι μήνες από το σπίτι του στην Καισαριανή, το απόγευμα της  Τρίτης 25 Απριλίου 2017. Το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό ήταν ο αδερφός του , ο οποίος τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή

Επειδή το πτώμα είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και αποσύνθεση την οποία επίσπευσε ο καύσωνας, την οριστική επιβεβαίωση για την ταυτότητα του πτώματος, θα δώσει ο ιατροδικαστής, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε νεκροψία-νεκροτομή.

Επίσης, θα λάβει γενετικό υλικό από συγγενείς πρώτου βαθμού του 38χρονου αστυνομικού, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη σύγκριση και να διαπιστωθεί με πλήρη βεβαιότητα ότι το πτώμα ανήκει στον Αντώνη Δημοτάκη.

Εξαιτίας του γεγονότος πως το πιστόλι που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα, έχει τον αριθμό που είχε το όπλο που είχε δοθεί από την υπηρεσία του στον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη,  οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για τον συνάδελφο τους.

Σχόλια