default-image

Πιθανόν νεκρός ο αγνοούμενος Κρητικός αστυνομικός Δημοτάκης

Πιθανόν νεκρός ο αγνοούμενος Κρητικός αστυνομικός Δημοτάκης

«Συναγερμό» σήμανε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Υμηττό, με όλα τα στοιχεία, αλλά και με την αναγνώριση του πτώματος από την οικογένεια να δείχνουν ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο Κρητικό αστυνομικό, Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος αγνοείτο από την Τρίτη 25 Απριλίου. Για την επιβεβαίωση αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr το πτώμα που φέρεται να ανήκει στον αστυνομικό εντοπίστηκε δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες, με ένα όπλο ακριβώς δίπλα του.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία, χωρίς να αποκλείεται προς το παρόν άλλο ενδεχόμενο.

Ενώ, από την πρώτη στιγμή έρευνες διενεργούνταν και στον Υμμητό, όπου ο Αντώνης Δημοτάκης συνήθιζε  να πηγαίνει για τρέξιμο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Αστυνομικοί της ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή. Τις  επόμενες ώρες αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή ενώ με τη μέθοδο DNA αναμένεται να ταυτοποιηθεί αν πρόκειται πράγματι για τον εξαφανισμένο αστυφύλακα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 38χρονος Αστυνομικός από τα Χανιά, που διέμενε στην Καισαριανή, υπηρετούσε στην ΥΜΕΤ και διατέθηκε στην Άμεση Δράση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΦΑΝΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΧΑΝΙΩΤΕΣ

Στις 26 Απριλίου ο Αστυνομικός, δεν εμφανίστηκε στην Υπηρεσία του, και παρά τις αναζητήσεις σε πιθανά σημεία και στο τηλέφωνό του, δεν ανταποκρίθηκε.

Ενώ, στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι, με την εξώπορτα να είναι κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News