default-image

Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του σε χωριό της Κρήτης

Κρήτη
Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του σε χωριό της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές πατέρα στο χωριό Άγιοι Θεόδωροι, 15 χλμ. έξω από την Παλαιόχωρα των Χανίων φέρεται να διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, έχοντας σημάνει συναγερμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος γιος επισκέφτηκε το σπίτι του 85χρονου πατέρα του, που ήταν κλειδωμένος μέσα και ο οποίος είχε χάσει τη σύζυγό του και ζούσε μόνος και όταν ο ηλικιωμένος δεν άνοιξε την πόρτα επιχείρησε να μπει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να δεχτεί πυροβολισμό από τον ίδιο του τον πατέρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να θεώρησε πως επρόκειτο για κλέφτη ανοίγοντας πυρ και μην γνωρίζοντας ότι πρόκειται για το ίδιο του το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος επισκεπτόταν τα σαββατοκύριακα τον ηλικιωμένο πατέρα του, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και μέχρι αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ιατροδικαστής, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ειδική δύναμη από το Ηράκλειο, ώστε να βοηθήσει στον αφοπλισμό του ηλικιωμένου.

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή μετά το περιστατικό και στο συγκεκριμένο χωριό με τους τρεις κατοίκους όλους κι όλους.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News