default-image

Θετικός ο απολογισμός του Ηροδότου στο Πανελλήνιο νεανίδων

Μπάσκετ
Θετικός ο απολογισμός του Ηροδότου στο Πανελλήνιο νεανίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απολογισμό δύο νίκες στα πέντε παιχνίδια που έδωσε ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ηροδότου στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων που φιλοξενήθηκε στο Τσοτύλι. Το ηρακλειώτικο σωματείο κατέκτησε την 4η θέση στη βαθμολογία και επιστρέφει με χαμόγελα στην Κρήτη.

 

Στη σημερινή τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Αλικαρνασσού επικράτησε με 60-56 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ.

 

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως ο Απόλλων Πτολεμαΐδας με ένα σερί 12-0 στο τέλος της 3ης περιόδου ξέφυγε με 48-40. Παρόλα αυτά τα κορίτσια της Μαρίας Δεδελετάκη δεν τα παράτησαν και με υπερπροσπάθεια στην 4η περίοδο κατάφερε να μειώσει και να πάρει ξανά τα ηνία με 52-50 στο 35’.  Από εκεί και μετά είχαν το προβάδισμα και έφτασαν και στη νίκη.

 

Όπως επισήμανε στο τέλος του αγώνα η προπονήτρια του Ηροδότου, Μαρία Δεδελετάκη: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Μπήκαμε χαλαρά σε κάποια διαστήματα του αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στο τέλος όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και πήραμε τη νίκη. Για εμάς η τέταρτη θέση είναι πολύ σημαντική καθώς η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από παγκορασίδες και δεν έχουμε βάθος στον πάγκο. Με εξαίρεση τον Πελασγό που ήταν ένα κλικ πιο αδύναμος, όλες οι υπόλοιπες ομάδες ήταν πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές. Πιστεύω ότι δώσαμε μια καλή παρουσία σε αυτό το πανελλήνιο».

 

 

Δεκάλεπτα: 17-14, 33-35, 48-42, 56-60

 

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Πετανίδου

 

Απόλλων Πτολεμαΐδας (Καψάλης): Δημητριάδου, Κοτσαΐτση 16, Τσιανάκα Α. 5, Τρυφωνίδου 3(1), Τσιανάκα Ε. 4, Κουρτίδου 4, Δανιηλίδου 4, Χαϊντάρη 13(1), Αντωνίου 7, Γρηγοριάδου.

 

Ηρόδοτος (Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου 3(1), Μαυράκη 7(1), Γιαλαμά 14(1), Μαλιαράκη 3(1), Λογοθέτη 9, Νίχλου 12(4), Γαλανάκη 12(1).

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News