default-image

«Πνίγουν» τα ξερόχορτα και τα σκουπίδια την είσοδο του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
«Πνίγουν» τα ξερόχορτα και τα σκουπίδια την είσοδο του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε γράψει και έχουμε ξαναγράψει για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του εξωτερικού χώρου, σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου κυριαρχούν η βρομιά, τα σκουπίδια και τα ξερόχορτα.

Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης σε έναν τόπο που καθημερινά τον επισκέπτονται εκατοντάδες άνθρωποι, εργαζόμενοι, ασθενείς και επισκέπτες. Η εικόνα πια δεν προκαλεί εντύπωση στα μάτια κανενός, απ' αυτούς που καθημερινά βρίσκονται εκεί, γιατί είναι συνηθισμένοι να την αντικρίζουν.

Μπουκάλια, χαρτιά, σακούλες, μέχρι και χαρτιά τουαλέτας, πεταμένα μέσα στα ξερόχορτα που ξεπερνούν το ένα μέτρο, συνθέτουν μία εικόνα που μόνο καλαίσθητη για τον κάθε επισκέπτη ξένο και ντόπιο δεν είναι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Κάθε φορά που κάτι γράφεται, πάντα κάτι γίνεται για να διορθωθεί προσωρινά η κατάσταση, αλλά ποτέ δεν γίνεται κάτι για να διορθωθεί η αφόρητη, όπως εμείς θα την χαρακτηρίζαμε κατάσταση, μόνιμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΝΗ

Αυτό που αισθάνεται κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης - ο οποίος τηρεί τους κανόνες και σέβεται, τον εαυτό του, το συνάνθρωπο και το περιβάλλον - περνώντας έξω από την είσοδο του νοσοκομείου, μόνο ντροπή μπορεί να είναι!

Ωστόσο εμείς θα λέγαμε ότι η κατάσταση αυτή εκτός από αφόρητη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, ελλοχεύει κινδύνους πρόκλησης πυρκαγιάς...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News