default-image

Άνοιξαν την αγκαλιά στην άστεγη που έκανε σπίτι ένα...χωράφι

Κρήτη
Άνοιξαν την αγκαλιά στην άστεγη που έκανε σπίτι ένα...χωράφι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις εικόνες εξαθλίωσης που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ ΤV σε χωράφι του Ηρακλείου όπου μένει τις τελευταίες ημέρες η Βούλα Ανάπα, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση.

Υπήρξαν άνθρωποι που επέδειξαν μεγαλείο ψυχής και θέλησαν να βοηθήσουν την άστεγη γυναίκα, προσφέροντάς της είτε σπίτι, είτε δουλειά, είτε φαγητό.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που περνάει και εκλιπαρεί για μια θέση εργασίας για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς.Παράλληλα, το γεγονός πως και τα παιδιά της είναι άνεργα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για εκείνη διότι, όπως αναφέρει, δεν έχει κανέναν να τη βοηθήσει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ

Την ίδια ώρα, η Ένωση Καταναλωτών Κρήτης εξηγεί ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορούν να ενταχθούν άστεγοι και να βρουν στέγη αρκεί να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

Πάντως οι απίστευτες εικόνες εξαθλίωσης στο Ηράκλειο εν έτη 2017, με την άστεγη Βούλα Ανάπα να εκλιπαρεί για μια δουλειά ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της, δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News