default-image

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στον Εργοτέλη, αποχωρούν τρεις

Ποδόσφαιρο
Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στον Εργοτέλη, αποχωρούν τρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "βόμβες" άρχισαν να... σκάνε από χθες στο "στρατόπεδο του Εργοτέλη!" Δυο βασικά στελέχη των «κιτρινόμαυρων» στην περίοδο που πέρασε, ο Νίκος Κατσικοκέρης και ο Μηνάς Τζανής συμφώνησαν σε οικονομικό διακανονισμό και αποχωρούν από την ομάδα ενώ στην έξοδο βρίσκεται και ο Σέρχιο Λεάλ!

Ο Κατσικοκέρης έκανε εκπληκτική χρονιά, και ηταν πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη και του τέταρτου ομίλου, με 18 γκολ. Ο Τζανής ήταν από τους σημαντικότερους στα μετόπισθεν και ο Λεάλ ο ηγέτης που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά. Ωστόσο με αυτή την κατάσταση που υπάρχει δε μπορούσε κανείς από τους τρεις παίκτες να κάνει υπομονή!

Πλέον, οι τρεις ποδοσφαιριστές αναζητούν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη και θεωρείται βέβαιο πως θα ακολουθήσουν άμεσα και άλλες αποχωρήσεις, πριν την Παρασκευή της ερχόμενης εβδομάδας που θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση.

Και ενώ η είδηση αυτή παγώνει τον κόσμο της ομάδας στο άκουσμα της, όσοι είναι κοντά στον Εργοτέλη θα κάνουν υπομονή μέχρι τις 14 Ιουλίου για καταιγισμό εξελίξεων!

Football League, Γ' Εθνική ή Τοπικό! Αυτά είναι τα δεδομένα για την επόμενη μέρα με την μεγαλύτερη κατηγορία να απομακρύνεται όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης αλλά και από τις εξελίξεις με τους παίκτες που προαναφέραμε! Για να παίξει στη Football League o Εργοτέλης, χρειάζεται με τους πρώτους υπολογισμούς ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ!

Λιγότερα χρήματα από την περίοδο που πέρασε αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν!

Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα χρήματα ούτε και για τη Γ΄Εθνική που είναι περίπου το ένα τέταρτο!, για μια ομάδα που θα κατέβει με στόχο την παραμονή.

Ο Γιώργος Βρέντζος θα περιμένει την οριστική απάντηση από τους επενδυτές του εξωτερικού χωρίς να αισιοδοξεί. Ήδη δε δίνει πάνω από 10% πιθανότητες για χάπι εντ και η κατάληξη που δείχνει πιο πιθανή είναι η διαδικασία εκλογών και ένα Δ.Σ. χωρίς τη συμμετοχή του νυν προέδρου. Αυτό το Δ.Σ. θα αποφασίσει και την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα και θα διαχειριστεί τη σκληρή πραγματικότητα...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News