default-image

Πνίγηκε 36χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Κρήτη
Πνίγηκε 36χρονος μπροστά στα μάτια της μητέρας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στα Χανιά όπου ένας 36χρονος με καταγωγή από την Κρήτη που έκανε διακοπές στο νησί, πνίγηκε μπροστά στα μάτια της ίδιας του της μητέρας. Τραγική ειρωνεία και το γεγονός ότι η θάλασσα έγινε υγρός τάφος για τον άτυχο άνδρα μια ώρα αφότου έληξε η βάρδια του ναυαγοσώστη…

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17.30 το απόγευμα της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο Σταλό και την Αγία Μαρίνα. Ο 36χρονος εθεάθη να κολυμπάει για αρκετή ώρα, όταν ξαφνικά λουόμενοι διαπίστωσαν ότι βρισκόταν μπρούμυτα στο νερό και φαινόταν να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Η βάρδια του ναυαγοσώστη είχε λήξει και άμεσα λουόμενοι έσπευσαν να τον ανασύρουν από το νερό , έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αλλά μάταια. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του η οποία έβλεπε λεπτό προς λεπτό το γιο της να «σβήνει» μπροστά στα μάτια της.

Άμεσα κλήθηκε και το ασθενοφόρο ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος δεν είχε σφυγμό ,δεν ανέπνεε, και τελικά εξέπνευσε. Στο νοσοκομείο Χανίων εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές καθώς η μητέρα του που κατάγεται από το νησί ενημερώθηκε για τα νέα, συγκλονισμένοι οι λιμενικοί προσπάθησαν να της συμπαρασταθούν και κλήθηκαν συγγενείς της για βοηθήσουν την απαρηγόρητη γυναίκα.

Οι εξετάσεις θα δείξουν εαν ο 36χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News