default-image

Διπλή αερομεταφορά ασθενών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Κρήτη
Διπλή αερομεταφορά ασθενών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απανωτά περιστατικά με ανθρώπους που κινδυνεύουν και χρήζουν άμεσης μεταφοράς σε νοσοκομεία του νησιού, σήμαναν συνεχή συναγερμό στα πληρώματα του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο.

Μετά την «βουτιά στο κενό», του ανήλικου αγοριού το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Ξηροπόταμου, την μετωπική σύγκρουση των δικύκλων στην Αλικαρνασσό, σειρά είχε μεταξύ άλλων και η διπλή επιχείρηση αερομεταφοράς δύο βαριά τραυματιών με προορισμό το Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ

Αεροσκάφος τύπου C- 130, στις 7 το απόγευμα προσγειώθηκε στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου όπου και ασθενοφόρα ήταν έτοιμα με τα πληρώματα τους να παραλάβουν δύο ασθενείς.

Το ένα περιστατικό αφορούσε μία γυναίκα 44 ετών, θύμα τροχαίου ατυχήματος η οποία είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ

Η διπλή επιχείρηση αερομεταφοράς ολοκληρώθηκε με τη διακομιδή σε νοσοκομείο του νησιού και συγκεκριμένα των Χανίων, ενός 77χρονου, η μεταφορά του οποίου κρίθηκε επιβεβεβλημένη στην Κρήτη και έτσι,  διασωληνωμένος και με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,  εισήχθη στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News