default-image

«Βόμβες» Αγγελόπουλου για Χανταμπάκη .Τι αποκάλυψε- video

Life
«Βόμβες» Αγγελόπουλου για Χανταμπάκη .Τι αποκάλυψε- video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Survivor Panorama» ο μεγάλος νικητής του Survivor 2017, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ερωτηθείς για το λόγο που οι «Διάσημοι» τον έβγαζαν συνεχώς υποψήφιο προς αποχώρηση τόνισε: «Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν είμαι αυτός που είμαι. Μ' αρέσει να είμαι χρήσιμος. Στην αρχή εισέπραξα ωραίο κλίμα. Στη συνέχεια έγιναν κάποια πράγματα. Όλο αυτό δεν άρεσε. Ότι προσπαθούσα να δίνω όσα μπορώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα κάποια άτομα ήταν πιο κοντά. Η "κλίκα" που έλεγαν. Με ρώτησαν γιατί μπήκα στο παιχνίδι και ξεκαθάρισα εξαρχής για να κερδίσω. Κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι ήρθαν για την εμπειρία. Δεν ήταν, όμως, αυτή η αλήθεια».

Αναφορικά με τον Στέλιο Χανταμπάκη, είπε: «Δεν ήταν ευθείς απέναντί μου. Ήμουν μόνος μου στην αρχή γιατί έδειξα ποιος είμαι και δεν άρεσε. Δεν τα βρήκαμε με τον Στέλιο στην ευθύτητα του λόγου. Άμα δεν με γουστάρεις, πες το. Μη μου λες ότι με γουστάρεις και από πίσω προσπαθείς να επηρεάσεις άλλα άτομα εναντίον μου. Έκανα το σταυρό μου. Τι σε νοιάζει, εσένα; Με ενόχλησε πολύ αυτό. Στη συνέχεια, παρόλο που μιλήσαμε, συνέχισε να κάνει τα ίδια πράγματα, όχι όμως με την ίδια ένταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ SURVIVOR

Ερωτηθείς για το λόγο που οι «Μαχητές» τον ψήφισαν τις πρώτες ημέρες για να μετακινηθεί στην ομάδα των «Διασήμων» ανέφερε:

«Υπήρξε μια παρεξήγηση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο σκάφος που μας μετέφερε στην παραλία. Ο Κώστας μου μίλησε απότομα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Αν αυτό σημαίνει ότι έχω ηγετικές τάσεις…».

Και πρόσθεσε: «Πάντως, η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά στην αρχή. Δεν μπορούσα να το ζήσω. Είχα το μυαλό μου πίσω στην οικογένειά μου και τις δουλειές μου».

newsbomb.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News