Ειδήσεις

Ο εκνευρισμός του Μάριου όταν έμαθε για τη... ψηφοφορία -vid

O Κύπριος ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος, σηκωνόταν από τη θέση του & μιλούσε τόσο με τον Σάκη Τανιμανίδη, όσο και με ανθρώπους της παραγωγής

Στον τηλεοπτικό αέρα του μεγάλου τελικού για το Survivor όλα φαίνονται να πηγαίνουν ρολόι. Ντάνος και Μάριος Ιωαννίδης, φαίνονται ήρεμοι και άνετοι περιμένοντας την κρίση του κοινού.

Ωστόσο, ο Μάριος Ιωαννίδης εμφανίστηκε εκνευρισμένος στα διαλείμματα του live.

Το κοινό που παραβρέθηκε στο θεατράκι του άλσους Βεΐκου μπορούσε να δει τον 30χρονο Κύπριο να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος, να σηκώνεται συχνά από την θέση του και να μιλά συνεχώς, τόσο με τον Σάκη Τανιμανίδη, όσο και με ανθρώπους της παραγωγής.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένα θέμα με τη ψηφοφορία στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ- VIDEO

Από χθες δημιουργήθηκε τεράστιο θέμα με την διεξαγωγή της ψηφοφορίας στον τελικό του Survivor.

Φίλοι και υποστηρικτές του Μάριου Ιωαννίδη του μετέφεραν πως ήταν αδύνατο να τον ψηφίσουν καθώς δεν γινόντουσαν δεκτά τα μηνύματα και οι κλήσεις υπέρ του.

Ο παίκτης των Μαχητών ζήτησε τον λόγο από την παραγωγή κατά τη διάρκεια του τελικού, ενώ οι ιθύνοντες έσπευσαν να τον καθησυχάσουν. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, του Showtime μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και μετέφερε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού Sigma στην Κύπρο για την ψηφοφορία του τελικού.

Συγκεκριμένα είπε: «Για να κατευνάσουν τα πνεύματα, το κανάλι εξηγεί πως δεν υπήρχε κανένα εσκεμμένο πρόβλημα με τις τηλεφωνικές γραμμές. Όταν υπάρχουν σεισμοί ή κάποια σημαντικά γεγονότα και χρησιμοποιούνται μαζικά τα τηλέφωνα συμβαίνει παντού αυτό, γιατί οι εταιρείες δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το μεγάλο φορτίο», και συνέχισε: «Ο κόσμος περιμένει συνήθως να ψηφίσει στα διαλείμματα ή όταν το έλεγε ο Σάκης, έτσι οι μαζικές ψήφοι ήταν που δημιούργησαν τα προβλήματα».

Στο μεταξύ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο «Survivor Panorama» ο μεγάλος νικητής του Survivor 2017, Γιώργος Αγγελόπουλος κληθείς να σχολιάσει  το λόγο που οι «Μαχητές» τον ψήφισαν τις πρώτες ημέρες για να μετακινηθεί στην ομάδα των «Διασήμων» ανέφερε:

«Υπήρξε μια παρεξήγηση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο σκάφος που μας μετέφερε στην παραλία. Ο Κώστας μου μίλησε απότομα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Αν αυτό σημαίνει ότι έχω ηγετικές τάσεις…».

Και πρόσθεσε: «Πάντως, η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά στην αρχή. Δεν μπορούσα να το ζήσω. Είχα το μυαλό μου πίσω στην οικογένειά μου και τις δουλειές μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ SURVIVOR- VIDEO

faysbook

Σχόλια