Ειδήσεις

Ο Γεραπετρίτης Β. Σταυρακάκης μας ταξιδεύει στους Μύθους

Ο Γεραπετρίτης παραγωγός και παρουσιαστής Βασίλης Σταυρακάκης και η εκπομπή «THE MYTH TRAVELLERS» ταξιδεύουν στην Ελλάδα και τον πλανήτη αναζητώντας τους Μύθους και τους θρύλους.

Ένας παράξενος κόσμος ξεδιπλώνεται αποκαλύπτοντας μυστήρια αιώνων. Μια περιπετειώδης αναζήτηση στα χαμένα μυστικά πίσω από τους Μύθους.

Η εκπομπή θα προβάλετε από την συχνότητα της ΕΡΤ 3. Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα προβάλετε κάθε Πέμπτη και ώρα 1 μετά τα μεσάνυκτα. Η διάρκεια κάθε επεισοδίου είναι μια ώρα.

Η εκπομπή είναι καινοτόμα για την ελληνική πραγματικότητα καθώς η θεματολογία της έχει να κάνει με θέματα μυστήριου βασισμένα στη Μυθολογία των Ελλήνων που απασχολούν τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Σκοπός του Βασίλη Σταυρακάκη από την Ιεράπετρα είναι κάθε φορά να προσπαθεί να δίνει απαντήσεις συλλέγοντας στοιχεία ώστε οι τηλεθεατές να μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Νύμφες». Σε αυτό το επεισόδιο θα μάθουμε αν οι Νύμφες - και οι Νεράιδες μπορεί και να υπάρχουν.

Γι' αυτό το λόγο ο Βασίλης Σταυρακάκης θα βρεθεί στα Πιέρια όρη και πιο συγκεκριμένα στο Βελβεντό Κοζάνης όπου κατά τη μυθολογία γεννήθηκαν οι 9 πιερίδες Μούσες.

Ένα ταξίδι με απρόοπτα, ένα ταξίδι με πολύ ενδιαφέρον, καθώς θα δούμε το συνεργείο και τον παρουσιαστή να επισκέπτονται το φαράγγι των 9 Μουσών αργά μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης 6 Ιουλίου.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια