Ειδήσεις

Απούσα η Ντόρα από το 40ήμερο μνημόσυνο του Κων. Μητσοτάκη

40 ημέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στην Αθήνα, για να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος πολιτικού, ενώ στην Κρήτη το μνημόσυνο αναμένεται να τελεστεί το Σάββατο.

?

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στη Σκουφά, για το μνημόσυνο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

?

?

?

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος, ο οποίος κατάγεται από την Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ διατηρούσε φιλική σχέση με τον Κρητικό πολιτικό.

Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη εκτός από την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά την πρόσφατη επέμβαση στο πόδι της.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη οι περισσότεροι από τους βουλευτές της ΝΔ, πρώην Υπουργοί και ο πρώην Πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος.

?

?

Το Σάββατο το μνημόσυνο στα Χανιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων, το Σάββατο 8 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του αείμνηστου Προέδρου Κωνσταντίνου  Μητσοτάκη, στον Αργουλιδέ.

(Φωτογραφίες: protothema.gr)

Σχόλια